Η Μοναξιά Των Ηλικιωμένων Τα Χριστούγεννα σε Ένα Βίντεο που Συγκινεί - Fanpage

Η Μοναξιά Των Ηλικιωμένων Τα Χριστούγεννα σε Ένα Βίντεο που Συγκινεί

Η Μοναξιά Των Ηλικιωμένων Τα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα: Ένα συγκινητικό βίντεο κάνει ξανά τον γύρο του διαδικτύου καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Έχετε αναρωτηθεί άραγε πώς είναι να περνάει κανείς μόνος του τις γιορτές;

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο ηλικιωμένοι θα περάσουν μόνοι τους τα φετινά Χριστούγεννα στην Αγγλία σύμφωνα με στοιχεία φιλανθρωπικής οργάνωσης Age UK.

Η βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση θέλησε να δώσει έμφαση στο θέμα της χρόνιας μοναξιάς εστιάζοντας στην περίοδο των γιορτών κι έτσι πραγματοποίησε μια συγκινητική καμπάνια.

Κυκλοφόρησε ένα φιλμ με τίτλο «Just Another Day» (άλλη μια μέρα), για να μας δείξει πώς είναι για έναν ηλικιωμένο να περνά μόνος του τα Χριστούγεννα.

Στόχος της καμπάνιας είναι να παροτρύνει τον κόσμο να βοηθήσει τους μοναχικούς ηλικιωμένους και να τους προσφέρει λίγες ώρες συντροφιάς.

«Μία φιλική κουβέντα με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας στο λεωφορείο ή σε ένα κατάστημα ή προσφέροντας βοήθεια σε έναν ηλικιωμένο γείτονα με τα ψώνια του όταν ο καιρός είναι κακός, θα κάνει καλό και σε εκείνον αλλά και σε εμάς» λέει ο σκηνοθέτης του φιλμ.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Αφήστε το σχόλιο σας: