Ιβάνκα Τραμπ: Παγκόσμιος χαμός με φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Εμφανίζεται σαν... [φωτο] - Fanpage
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ιβάνκα Τραμπ: Παγκόσμιος χαμός με φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Εμφανίζεται σαν… [φωτο]

Πώς εμφανίζεται η Ιβάνκα Τραμπ σε φωτογραφία που κυκλοφορεί και δημιούργησε χαμό;

Όλα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας είναι στραμμένα στην Ιερουσαλήμ. Οι ΗΠΑ παραδίδουν μαθήματα «αναισθησίας» και η Ιβάνκα Τραμπ συμμετείχε στην εκδήλωση των εγκαινίων της πρεσβείας μαζί με τον Νετανιάχου και ανέλαβε την παρουσίαση. Οι εικόνες από το σημείο έγι…


Πώς εμφανίζεται η Ιβάνκα Τραμπ σε φωτογραφία που κυκλοφορεί και δημιούργησε χαμό;

Όλα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας είναι στραμμένα στην Ιερουσαλήμ. Οι ΗΠΑ παραδίδουν μαθήματα «αναισθησίας» και η Ιβάνκα Τραμπ συμμετείχε στην εκδήλωση των εγκαινίων της πρεσβείας μαζί με τον Νετανιάχου και ανέλαβε την παρουσίαση. Οι εικόνες από το σημείο έγιναν γρήγορα viral. Κάποιες από αυτές μάλιστα παραποιήθηκαν λόγω της σφαγής που συντελείται στη Γάζα.

Από την πρώτη στιγμή έκανε την εμφάνισή της στο twitter μια συγκλονιστική φωτογραφία. Μια φωτογραφία που αποτυπώνει ακριβώς όλα έγιναν τη Δευτέρα στη Γάζα. Μια φωτογραφία τόσο photoshop-αρισμένη και τόσο αληθινή.

Το ματωμένο φόρεμα της Ιβάνκα Τραμπ:

Μια φωτογραφία από τη στιγμή, που χαμογελαστή και χαρούμενη, η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ ρίχνει την κουρτίνα και αποκαλύπτεται η επιγραφή στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ. Πως θεμελιώθηκε επί προεδρίας του πατέρα της.

Η φωτογραφία αυτή διανεμήθηκε παντού από τα διεθνή πρακτορεία. Και δεν άργησε να «πειραχτεί». Στο μπεζ αέρινο φόρεμα της Ιβάνκα Τραμπ, το αίμα εκείνων που σκοτώθηκαν από τα ισραηλινά πυρά στη Γάζα. Στη θέση της επιγραφής, φωτογραφία θυμάτων. Η Ιβάνκα παραμένει χαμογελαστή. Και δείχνει, με το ίδιο χαμόγελο, τα θύματα.

Δεν είναι η μοναδική «πειραγμένη» φωτογραφία που κατακεραυνώνει την Ιβάνκα Τραμπ. Υπάρχουν δύο ακόμα. Η μια δείχνει εκείνη κι όσους είναι μαζί της στα εγκαίνια ως ζόμπι που διψούν για αίμα. Και μια δεύτερη τοποθετεί εκείνη, τον σύζυγό της, τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τη σύζυγό του (σ.σ. που έβγαλαν selfie μπροστά από την είσοδο της πρεσβείας) στη Λωρίδα της Γάζας. Εκεί όπου οι Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν σχεδόν 60 Παλαιστίνιους, ανάμεσά τους οκτώ παιδιά, το μικρότερο μόλις 8 μηνών.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Ιβάνκα Τραμπ ο… βρυκόλακας:

Δεν ήταν όμως μόνο οι χρήστες του twitter που έβαλαν στο στόχαστρό τους την Ιβάνκα Τραμπ. Η εφημερίδα Daily News κυκλοφόρησε με ένα πολύ σκληρό πρωτοσέλιδο για την κόρη του Αμερικανού προέδρου. Κι εδώ «πρωταγωνιστεί» η ίδια φωτογραφία από τα εγκαίνια της πρεσβείας. Το θέμα είναι ο τίτλος.

«Daddy’s little ghoul» γράφει η εφημερίδα και αποκαλεί την Ιβάνκα Τραμπ κάτι ανάμεσα σε βρυκόλακα και λάμια. «55 σφαγιάστηκαν στη Γάζα, αλλά η Ιβάνκα μέσα στα χαμόγελα στα εγκαίνια της πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ» σχολιάζει η Daily News.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories