Κι όμως! Ξανά μαζί Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Μαυρίδης - Fanpage
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Κι όμως! Ξανά μαζί Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης

Δείτε την κοινή τους φωτογραφία

ους γνωρίσαμε ως «ντουέτο» που γύριζε όλο τον κόσμο και ζούσε περιπέτειες μέσω της εκπομπής World Party. Όταν, όμως, τελείωσε ο κύκλος αυτού του project έκλεισε και ο καθένας τους ακολούθησε νέους δρόμους, άρχισε να γράφεται ότι η σχέση του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη άλλαξε και δεν είναι πια… «αδέλφ…


Δείτε την κοινή τους φωτογραφία

ους γνωρίσαμε ως «ντουέτο» που γύριζε όλο τον κόσμο και ζούσε περιπέτειες μέσω της εκπομπής World Party. Όταν, όμως, τελείωσε ο κύκλος αυτού του project έκλεισε και ο καθένας τους ακολούθησε νέους δρόμους, άρχισε να γράφεται ότι η σχέση του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη άλλαξε και δεν είναι πια… «αδέλφια»!

Κι ενώ εδώ και μήνες, ισχυριζόντουσαν ότι έχουν απλά χαθεί και δεν έχουν μαλώσει – αλλά κανείς δεν τους πίστευε – μια κοινή τους φωτογραφία μετά από ένα τόσο μεγάλο «κενό» ήρθε να επιβεβαιώσει ότι ίσως και να είναι ακόμα φίλοι!

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Survivor, ο οποίος απολαμβάνει τις διακοπές του στην Τουρκία με την Χριστίνα Μπόμπα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε φωτογραφία στην οποία οι δύο κολλητοί ποζάρουν δίπλα – δίπλα και μας δείχνουν τις ταυτότητές τους!

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Χωρίς να ξέρουμε πού συναντήθηκαν, ας κρατήσουμε το «βασικό»: Σάκης και Γιώργος είναι και πάλι μαζί!

15

Πηγή: star.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories