Μάνα έδειρε τον 3χρονο γιο της μέχρι θανάτου και τον παράτησε μέσα σε αποτσίγαρα - Fanpage
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μάνα έδειρε τον 3χρονο γιο της μέχρι θανάτου και τον παράτησε μέσα σε αποτσίγαρα

Αυτή η μητέρα από την Φλόριντα καταδικάστηκε για τρίτη φορά για την κακοποίηση του 3 ετών γιου της που χτύπησε μέχρι θανάτου. Η υπόθεση έγινε γνωστή ως «Baby Lollipops.»

Οι ένορκοι βρήκαν ένοχη την 56χρονη Άνα Μαρία Κορντόνα για την δολοφονία και την κακοποίηση του 3 ετών γιου της, Λάζαρο Φιγκουερόα. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε κρυμμένο στους θάμν…


Αυτή η μητέρα από την Φλόριντα καταδικάστηκε για τρίτη φορά για την κακοποίηση του 3 ετών γιου της που χτύπησε μέχρι θανάτου. Η υπόθεση έγινε γνωστή ως «Baby Lollipops.»

Οι ένορκοι βρήκαν ένοχη την 56χρονη Άνα Μαρία Κορντόνα για την δολοφονία και την κακοποίηση του 3 ετών γιου της, Λάζαρο Φιγκουερόα. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε κρυμμένο στους θάμνους στην παραλία του Μαϊάμι τον Νοέμβριο του 1990.

Κατά την διάρκεια της σύντομης ζωής του, ο μικρός ξυλοκοπήθηκε και πείναγε μέχρι θανάτου, αφού ζύγιζε μόλις 9 κιλά.

Οι ένορκοι βρήκαν ένοχη την 56χρονη Άνα Μαρία Κορντόνα για την δολοφονία και την κακοποίηση του 3 ετών γιου της, Λάζαρο Φιγκουερόα.

Το άψυχο σώμα του βρέθηκε κρυμμένο στους θάμνους στην παραλία του Μαϊάμι τον Νοέμβριο του 1990.

Η αντίδραση της Καρντόνα, όταν έμαθε άκουσε ότι το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για τον φόνο του γιου της. Η γυναίκα πέφτει στην αγκαλιά του δικηγόρου της.

Η Καρντόνα είχε καταδικαστεί ήδη 2 φορές σε προηγούμενες δίκες. Μετά την πρώτη δίκη το 1992, η Καρντόνα έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία της Φλόριντα που της επιβλήθηκε η ανώτατη ποινή για τον φόνο του γιου της.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Ο Λάζαρο (αριστερά) ξυλοκοπήθηκε κατά την διάρκεια της σύντομης ζωής του. Στο δικαστήριο αποδείχθηκε ότι η Καρντόνα (δεξιά) είχε και άλλα παιδιά που δεν τα κακοποιούσε.

Δείτε το βίντεο.

Η τρίτη και πιο πρόσφατη δίκη της ήρθε μετά την ανατροπή των δύο προηγούμενων καταδικαστικών αποφάσεών από το Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα.

Η Καρντόνα κατέθεσε ότι η ερωμένη της, Ολίβια Γκονζάλεζ, ήταν υπεύθυνη για τον θάνατο του Λάζαρο. Η Γκονζάλεζ καταδικάστηκε σε 14 χρόνια για την κακοποίηση του Λάζαρο, όταν ζούσε με την Καρντόνα. Δεν κατηγορήθηκε ποτέ για τον φόνο του.

Ο δικηγόρος της, Στιβ Γιέρμις, ανέφερε ότι η Καρντόνα ήταν μια φτωχή μητέρα και έκανε κάποιες πράξεις που φτάνουν την κακοποίησης, αλλά δεν σκότωσε τον γιο της.

Ο Στιβ Γιέρμις κάνει την τελική του αγόρευση.

Ο δικηγόρος χαρακτήρισε την Καρντόνα «κακή μητέρα» που «εγκατέλειψε» το παιδί της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το σκότωσε.

Ο εισαγγελέας Ρέιντ Ρούμπιν κάνει την τελική του αγόρευση και δείχνει την Μαρία Καρντόνα κατά την διάρκεια της δίκης.

Ο δικαστής διαβάζει οδηγίες στους ενόρκους κατά την διάρκεια της δίκης της Καρντόνα.

Πηγή: tilestwra.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories