Μητέρα Αναγνωρίζει Τον 18Χρονο Γιο Της Σε Ληστεία Και Τον Καταδίδει Στην Αστυνομία - Fanpage

Μητέρα Αναγνωρίζει Τον 18Χρονο Γιο Της Σε Ληστεία Και Τον Καταδίδει Στην Αστυνομία

Μητέρα Αναγνωρίζει Τον 18Χρονο Γιο Της Σε Ληστεία Και Τον Καταδίδει Στην Αστυνομία

Μια μητέρα παρέδωσε «απ’ τ’αυτί» τον 18χρονο γιο της στην Αστυνομία όταν τον αναγνώρισε πως συμμετείχε σε ένοπλη ληστεία σε τρένο στο Σικάγο στις ΗΠΑ. Εσάς θα το έκανε αυτό η μητέρα σας;

Μια μάνα έπιασε τον 18χρονο γιο της “απ’ τ’ αυτί” και τον πήγε με το αμάξι να παραδοθεί στην Αστυνομία, αφού πρώτα τον αναγνώρισε σε ένα βίντεο από μια ληστεία σε τρένο στις ΗΠΑ.

Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ο Ζάιον Μπράουν έβγαλε ένα ημιαυτόματο πιστόλι σε έναν ελεγκτή τραίνου επάνω στο μετρό της γραμμής Metra Electric Line του Σικάγο και του έκλεψε 110 δολάρια από τα εισιτήρια.

Ο νεαρός φοιτητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Loyola University του Σικάγο φαίνεται στο βίντεο να το σκάει με τα πόδια και να κρύβεται, όταν οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας δημοσιοποιήθηκαν.

Η μητέρα αναγνώρισε το πρόσωπο του γιου της και τον πήγε με το αμάξι στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Κάλουμετ για να τον παραδώσει στους αστυνομικούς, όπως αναφέρει η βρετανική ταμπλόιντ The Mirror.

Η μάνα γνώρισε τον γιο της παρά το γεγονός ότι φορούσε φουλ face σκούφο, όταν εκείνος κοίταξε κατάματα μια κάμερα ασφαλείας στον σταθμό του μετρό.

Τη στιγμή της ληστείας, ο Μπράουν φορούσε μαύρη κουκούλα, μαύρο τζάκετ, μαύρο παντελόνι κι άσπρα παπούτσια.

Σε μια από τις εικόνες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, ο 18χρονος φαίνεται να κρατάει πιστόλι και να περπατά στην αποβάθρα καθώς απομακρύνεται από έναν εισπράκτορα που φαίνεται στο βάθος του πλάνου να κρατά τα χέρια του σηκωμένα στον αέρα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνήγορος του 18χρονου στο δικαστήριο, ο νεαρός φοιτητής διέπραξε την ένοπλη ληστεία μόνο και μόνο επειδή πεινούσε και ήθελε κάτι να φάει πριν πάει στο μάθημά του.

Από την πλευρά της, η δικαστής απάντησε ότι κι εκείνη ήταν κάποτε μια πεινασμένη φοιτήτρια, αλλά ποτέ δεν κατέφυγε στην ένοπλη ληστεία για να βάλει κάτι στο στόμα της.

Στη συνέχεια, ο συνήγορος του Μπράουν ισχυρίστηκε ότι το όπλο που κρατούσε ο πελάτης του δεν ήταν παρά ένα παιδικό παιχνίδι, αλλά η δικαστής αποδέχτηκε το αίτημα του εισαγγελέα να μην οριστεί εγγύηση για την αποφυλάκιση.

Η τύχη του νεαρού και αν καταλήξει στη φυλακή θα αποφασιστεί σε επόμενη δικάσιμος, στις 4 Μαρτίου.

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε το σχόλιο σας: