ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες ξέρουν ότι μόνο η ΝΔ μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα εκεί που της αξίζει»

«Αργά ή γρήγορα θα στηθούν οι κάλπες και τότε οι σημερινοί κυβερνώντες θα πάρουν το μάθημά τους»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στο 11ο Συνέδριο του κόμματος με την οποία κλείνουν οι εργασίες, εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.

«Αυτοί που τάχα επαγγέλονται το νέο είναι σήμερα …


«Αργά ή γρήγορα θα στηθούν οι κάλπες και τότε οι σημερινοί κυβερνώντες θα πάρουν το μάθημά τους»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στο 11ο Συνέδριο του κόμματος με την οποία κλείνουν οι εργασίες, εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.

«Αυτοί που τάχα επαγγέλονται το νέο είναι σήμερα η χειρότερη Ελλάδα του χθες» είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να τους γυρίσουν την πλάτη.

«Σας υποσχέθηκαν όσα σας υποσχέθηκαν, τους δώσατε δύο ευκαιρίες, την αντιμνημονιακή και τη μνημονιακή. Απέτυχαν διπλά σας εξαπάτησαν διπλά, γυρίστε τους την πλάτη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του στην κυβέρνηση σημείωσε ότι «ήρθαν στην εξουσία, λέγοντας αναρίθμητα ψέματα, φτωχοποίησαν τη μεσαία τάξη, την κοινωνία, κάνουν ό,τι μπορούν για να διχάσουν τους Έλληνες».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τα τρία χρόνια εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η Ελλάδα τα πλήρωσε πανάκριβα», ενώ έκανε λόγο για δύο αχρείαστα μνημόνια.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

«Αργά ή γρήγορα θα στηθούν οι κάλπες και τότε οι σημερινοί κυβερνώντες θα πάρουν το μάθημά τους», είπε χαρακτηριστικά και επεσήμανε ότι «αν δεν είχε ανατραπεί η κυβέρνηση Σαμαρά, η χώρα θα είχε βγει προ πολλού από τα μνημόνια, αυτή είναι μια αναμφισβήτητη ιστορική αλήθεια».

«Είμαστε έτοιμοι και έχουμε σχέδιο να κυβερνήσουμε και να αλλάξουμε την Ελλάδα»

«Το 11ο συνέδριο της ΝΔ φέρνει ένα μήνυμα: Είμαστε έτοιμοι και ξέρουμε πολύ καλά που πάμε. Σήμερα σας παρουσιάζω το σχέδιο για την Ελλάδα που μας αξίζει», δήλωσε στην αρχή της ομιλίας του.

Το βίντεο της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ:

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Νέα Δημοκρατία αλλάζει. «Οι Έλληνες ξέρουν ότι μόνο η ΝΔ μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα εκεί που της αξίζει», ανέφερε και πρόσθεσε ότι πρέπει να σταματήσει η ισοπεδωτική λογική ότι όλοι είμαστε ίδιοι στην πολιτική, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε μας φταίνε οι ξένοι.

Μάλιστα, κατέστησε σαφές ότι το κόμμα δεν πρέπει να φοβάται την αλλαγή, ενώ εμφανίστηκε υπερήφανος που υπηρετεί μία παράταξη με ιστορία.

«Δεν πρέπει να φοβόμαστε την αλλαγή. Πώς θα πείσουμε τους πολίτες ότι θα αλλάξουμε τη χώρα αν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι. Η ΝΔ αλλάζει, είμαι υπερήφανος που υπηρετώ μία παράταξη με ιστορία, οφείλω όμως να σχεδιάσω και να εγγυηθώ το μέλλον της αυτή είναι η εντολή μου μου δώσατε και αυτή είναι η πρωταρχική μου ευθύνη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Κάνοντας αναδρομή στην ηγεσία του είπε ότι «μειώσαμε τις λειτουργικές μας δαπάνες κατά 6 εκατ. ευρώ, μεταφέραμε την έδρα μας στο Μοσχάτο, σε μία λαϊκή συνοικία, σε όλες τις δομές του κόμματος έχουν μπει νέα πρόσωπα, δίνουμε την δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με την πολιτική. Δίνουμε το μήνυμα ότι αλλάζουμε οι ίδιοι για να μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Πηγή:  diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories