Να Τι Σημαίνει Αν Δείτε ένα Νόμισμα Πάνω από ένα Τάφο... - Fanpage

Να Τι Σημαίνει Αν Δείτε ένα Νόμισμα Πάνω από ένα Τάφο…

Πρόσφατα, ένας άντρας βρήκε ένα νόμισμα πάνω από ένα τάφο ενός Αμερικανού στρατιώτη και γρήγορα συνειδητοποίησε ότι άξιζε πολύ παραπάνω από την πραγματική αξία του. 

Ο άντρας, ο Dave Malenfant, εξιστόρησε την ιστορία του στο Facebook. Διαβάστε τι έγραψε:

Όσο ξεχορτάριζα τους τάφους στο κοιμητήριο, παρατήρησα ένα νόμισμα τοποθετημένο σε έναν από τους τάφους. Αργότερα παρατήρησα σε ένα άλλο τάφο ένα άλλο κέρμα. Συγκινήθηκα τόσο πολύ από αυτή τη κίνηση που έβγαλα φωτογραφίες. Το έψαξα στο διαδίκτυο και ανακάλυψα το εξής. Είμαι πολύ περήφανος που το μοιράζομαι μαζί σας.

Ένα κέρμα που αφήνεται σε ένα τάφο ειδοποιεί την οικογένεια του αποθανόντος στρατιώτη, ότι κάποιος πέρασε να καταθέσει τα σέβη του.

Αν αφήσεις ένα σεντ σημαίνει ότι επισκέφτηκες. Μια πεντάρα σημαίνει ότι αυτός που επισκέφτηκε και ο αποθανών στρατιώτης εκπαιδεύτηκαν στο ίδιο στρατόπεδο. Όσοι υπηρέτησαν μαζί με τον στρατιώτη, αφήνουν μια δεκάρα. 25 σεντς είναι πολύ σημαντικά επειδή σημαίνει ότι αυτός που το άφησε βρισκόταν εκεί, όταν πέθανε ο στρατιώτης.

Είναι μια άτυπη παράδοση που έχουν δημιουργήσει οι στρατιώτες για να τιμήσουν τους πεσόντες στη μάχη. Μοιραστείτε αυτή τη συγκινητική πληροφορία με τους φίλους σας. 

Credit: awm.com

Αφήστε το σχόλιο σας: