Νοστράδαμος: Οι Προφητείες Για Το 2022, Ο Μεγάλος Σεισμός Και Ο Κιμ Γιονγκ Ουν - Fanpage

Νοστράδαμος: Οι Προφητείες Για Το 2022, Ο Μεγάλος Σεισμός Και Ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Νοστράδαμος: Οι Προφητείες Για Το 2022, Ο Μεγάλος Σεισμός Και Ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Νοστράδαμος: Πέντε προφητείες του Νοστράδαμου που αν πιστέψουμε, το νέο έτος παίζει να είναι χειρότερο από το 2021

Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, η επιδημιολογική εικόνα της χώρας είναι αρκετά επιβαρυμένη, σημειώνοντας αρνητικά ρεκόρ. Πολλοί από εμάς ελπίζουμε στη νέα χρονιά, πώς θα είναι όμως το 2022 σύμφωνα με τις προφητείες του Νοστράδαμου;

Ο Μισέλ ντε Νοστρεντάμ ή εξελληνισμένα Νοστράδαμος ήταν Γάλλος φαρμακοποιός και αστρολόγος, γνωστός για το βιβλίο του Les Propheties (Οι Προφητείες), η πρώτη έκδοση του οποίου εμφανίστηκε το 1555. Μεγάλη μερίδα αναγνωστών έκτοτε τού αποδίδει την πρόβλεψη πολλών μεγάλων ιστορικών γεγονότων.

Αντιθέτως, οι περισσότερες ακαδημαϊκές πηγές υπογραμμίζουν πως ο συσχετισμός μεταξύ παγκόσμιων γεγονότων και τετράστιχων του Νοστράδαμου είναι κυρίως προϊόν λανθασμένων ερμηνειών.

Ωστόσο, αν κάποιο πιστεύει τις προφητείες του Νοστράδαμου, θεωρώντας πως όντως έχει προβλέψει όλα αυτά που του χρεώνουν θα έχει κάθε λόγο να ανησυχεί για τη νέα χρονιά…

Νοστράδαμος: Οι 5 προφητείες για το 2022

Ο θάνατος του Κιμ Γιονγκ Ουν

Μεταξύ των προφητειών του λοιπόν, σε αναφέρει πως «ο θάνατος του πρώτου χαρακτήρα, θα φέρει πολλές αλλαγή στο βασίλειο και έναν άλλο χαρακτήρα στην θέση». Κάτι που ειδικοί θεωρούν πως αφορά τον Κιμ Γιονγκ Ουν λόγω της μεγάλης απώλειας κιλών του που δείχνουν πρόβλημα υγείας. Βέβαια, θα μπορούσε να είναι και η Βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά οι Βρετανοί υποστηρικτές του Νοστράδαμου ούτε που θέλουν να σκέφτονται κάτι τέτοιο.

Μεγάλος σεισμός στην Ιαπωνία

Σε ένα τετράστιχο του Centuria III φέρεται να προβλέπει μεγάλο σεισμό στην Ιαπωνία στο μέσο της ημέρας. Μπορεί εκεί να είναι συνηθισμένοι από ισχυρές δονήσεις, όμως κανείς μπορεί να προβλέψει πως μπορεί να εξελιχθεί ένα τέτοιο περιστατικό.

Πόλεμος στην Ευρώπη

Σε μία άλλη προφητεία του, μιλάει για το ξέσπασμα ενός πολέμου και κάτι που να παραπέμπει σε πολιορκία του Παρισιού. «Σε όλη την μεγάλη πόλη θα υπάρχουν στρατιώτες που θα ζουν σε χωράφια και πόλεις», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αστεροειδής

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και για το 2022 υπάρχει πρόβλεψη για έναν αστεροειδή που θα χτυπήσει την Γη. «Βλέπω φωτιά που θα πέσει από την ουρανό», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γάλλος Φιλόσοφος.

Τα robot

Τέλος, φέρεται να επισημαίνει την άνοδο και την κυριαρχία των robot με την τεχνητή νοημοσύνη, μιλώντας για μαθητές που προσκαλούνται να είναι αθάνατοι.

Αφήστε το σχόλιο σας: