Νύφη που Δεν Έχει Φίλες Κάνει Bachelor Με Τους Κολλητούς Της και Το Διαδίκτυο ξετρελαίνεται! - Fanpage

Νύφη που Δεν Έχει Φίλες Κάνει Bachelor Με Τους Κολλητούς Της και Το Διαδίκτυο ξετρελαίνεται!

Νύφη Δεν Έχει Φίλες Και Κάνει Bachelor Με Τους Κολλητούς Της

Νύφη: Εσείς στη θέση της τι θα κάνατε; Αν παντρευόσασταν δεν είχατε φίλες και θέλατε να κάνετε bachelor; Μα…φυσικά θα καλούσατε στο σπίτι τους κολλητούς σας!

Αυτό ακριβώς έκανε και η 24χρονη Ρεμπέκα από τη Βραζιλία και μπορούμε να πούμε ότι η ιδέα της ήταν εξαιρετική! «Μου ήρθε η ιδέα μια βδομάδα πριν τον γάμο. Κοίταζα μερικές φωτογραφίες από νύφες που προετοιμάζονταν μαζί με τις φίλες τους, φορώντας ρόμπες, γελώντας και πίνοντας σαμπάνιες και στεναχωρήθηκα λίγο, γιατί εγώ δε θα μπορούσα να το κάνω», ανέφερε η Ρεμπέκα.

«Η φωτογράφηση είχε πολλή πλάκα. Όλοι έπιναν σφηνάκια και γελούσαν συνέχεια και πολλές φορές χρειάστηκε να σταματήσουμε για λίγο, να συνέλθουμε και να συνεχίσουμε τη φωτογράφηση.»

Η Ρεμπέκα σπούδασε μηχανικός υπολογιστών και ήταν μια από τις 4 κοπέλες σε μια τάξη 60 φοιτητών, οπότε δε μας προκαλεί έκπληξη το ότι οι περισσότεροι φίλοι της είναι αγόρια.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις φωτογραφίες. Μερικές φορές, τις κοιτάζω και γελάω μέχρι δακρύων, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έκαναν τόσο μεγάλο πάταγο», δήλωσε η Ρεμπέκα.

Αφήστε το σχόλιο σας: