Παππούς Χαρίζει Τεράστιο Λούτρινος Αρκούδο στην Εγγονή του και το Διαδίκτυο Δακρύζει απο Συγκίνηση - Fanpage

Παππούς Χαρίζει Τεράστιο Λούτρινος Αρκούδο στην Εγγονή του και το Διαδίκτυο Δακρύζει απο Συγκίνηση

Ο μεγαλύτερος λούτρινος αρκούδος που είδατε ποτέ ως δώρο ενός παππού στην εγγονή του

Η Μαντλίν παρότι είναι μόλις 5 μηνών ενδέχεται να είναι πολύ κοντά στην είσοδο της στο βιβλίο ρεκόρ γκίνες για το δώρο που έλαβε από τον παππού της, ένα τεράστιο λούτρινο αρκούδο. Η μητέρα της Μαντλίν, Σαμπρίνα Γκονζάλες, ζει και εργάζεται στην Καλιφόρνια στο Σαν Χοσέ.

Το σχόλιο της Σαμπρίνα στη φωτογραφία του παππού

Η Μαντλίν και έχει έναν παππού, τον μπαμπά της Σαμπρίνα, που την λατρεύει πραγματικά. Την περασμένη Παρασκευή, ο μπαμπάς της Γκονζάλες, ο οποίος εργάζεται σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο διαδίκτυο στην οποία κάθεται μπροστά σε μερικά μεγάλα λούτρινα αρκουδάκια.

Χαριτολογώντας σχολίασε κάτω από την φωτογραφία: “Η Μαντλίν χρειάζεται ένα από αυτά”.
Και φυσικά στη συνέχεια της πήρε..

Επειδή λογικά δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πόσο μεγάλο είναι το αρκουδάκι, δείτε αυτή τη φωτογραφία που τράβηξε η Σαμπρίνα στο σαλόνι της για να πάρετε μια ιδέα.

Το ποστάρισμα της Σαμπρίνα στο Twitter

Η Σαμπρίνα στη συνέχεια μοιράστηκε τις ξεκαρδιστικές φωτογραφίες στο Twitter. Προφανώς ο τεράστιος αρκούδος έκαψε πολλές καρδιές γιατί το tweet της κοινοποιήθηκε πάνω από 35.000 φορές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η αντίδραση της Μαντλίν μόλις βλέπει το “αρκουδάκι” λιώνει καρδιές!

Η μαμά της λέει ότι η Μαντλίν όλο γελάει κάθε φορά που βρίσκεται κοντά στον αρκούδο.

Πρόσθεσε επίσης ότι “δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για το μέγεθος του αρκούδου (παρόλο που καταλαμβάνει ολόκληρο το δωμάτιο) γιατί θα παρακολουθεί συνέχεια την κόρη της όταν παίζει μαζί του ώστε να μην πέσει και την πλακώσει”.

Αφήστε το σχόλιο σας: