Survivor αποκλειστικό: Ο Τούρκος «γονάτισε» τους Διασήμους – Πόσες χιλιάδες ευρώ θα πληρώσει όποιος… τολμήσει να αποχωρήσει; - Fanpage

Survivor αποκλειστικό: Ο Τούρκος «γονάτισε» τους Διασήμους – Πόσες χιλιάδες ευρώ θα πληρώσει όποιος… τολμήσει να αποχωρήσει;

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το Survivor 2 ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Δεκάδες χιλιάδες υποψήφιοι «Μαχητές» χτύπησαν την πόρτα του ΣΚΑΪ ενώ εγχώριοι celebrities έβαλαν… λυτούς και δεμένους για να γίνουν δεκτοί.

Οι περισσότεροι δεν τα κατάφεραν. Όσοι, όμως, επιλέχθηκαν για τις τελικές ομάδες του νέου κύκλου ήρθαν αντιμέτωποι με νέους, πιο σκληρούς όρους της Acun Medya.

Όπως πρώτο το Dailymedia σας έγραψε εχθές, η ψυχολογική κατάσταση νεαρής παίκτριας των «Διασήμων» είναι πολύ άσχημη τις τελευταίες ημέρες, κάτι που οι συμπαίκτες της και η παραγωγή γνωρίζουν πολύ καλά. Παρόλα αυτά, δεν τη βλέπουμε να αποχωρεί. Και ο λόγος είναι πολύ συγκεκριμένος.

Δε μπορεί να αποχωρήσει!
Το νέο συμβόλαιο των «Διασήμων» έχει σαφώς σκληρότερους όρους από ό,τι είχε εκείνο της προηγούμενης φουρνιάς, με την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου να έχει φέρει τα πάνω κάτω φέτος. Όταν η «μπουλντόζα» ανακοίνωσε πέρυσι πως αποχωρεί, η παραγωγή έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να την κάνει να μείνει, δίχως αποτέλεσμα.

Η τηλεθέαση είχε εκτοξευτεί στα ύψη και η εκρηκτική Ειρήνη που τα είχε βάλει με την περιβόητη «κλίκα» της Βαλαβάνη ήταν ένας από τους βασικούς λόγους.

Η αποχώρησή της σηματοδότησε το τέλος των εντάσεων κάτι που δυσαρέστησε πολύ τον Acun Ilicali. Έτσι, φέτος αποφάσισε να φερθεί πιο έξυπνα.

Πέρα από το δυνατό χαρτί του παιχνιδιού, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία βάσει συμβολαίου χάνει τις 100.000 ευρώ που συμφώνησε για να μπει στο παιχνίδι στην περίπτωση που αποχωρήσει οικειοθελώς, όλοι οι παίκτες της celebrity ομάδας έχουν ρήτρα αν εγκαταλείψουν χωρίς να επιβεβαιώσουν γιατροί και ψυχολόγοι πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα!
Μια ρήτρα που σίγουρα θα τους κάνει να το σκεφτούν διπλά να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομήνικο χωρίς αυτό να αποτελεί απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia, κάθε «Διάσημος» που θα αποφασίσει να χαλάσει τη συμφωνία του με τον Acun και να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι θα κληθεί να πληρώσει το ποσό των 150.000 ευρώ (!) στην Acun Medya.
Κάτι που επιβεβαιώνει και το τελευταίας στιγμής «άδειασμα» του Δημήτρη Βλάχου στην παραγωγή του Survivor, λίγο πριν την υπογραφή των συμβολαίων. Ο ίδιος –όπως δήλωσε μέσω των λογαριασμών του στα social media- αρνήθηκε να δεχτεί τους όρους που περιείχε το συμβόλαιο που του έδωσαν.

Ένα συμβόλαιο που οι παίκτες υπογράφουν επί τόπου, χωρίς να το έχει δει ο δικηγόρος τους και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να πάρουν αντίγραφο φεύγοντας, ως είθισται.
Και αυτό όχι γιατί ο Τούρκος… ξέμεινε από χρήματα, μα για να αποτρέψει τους παίκτες να ακολουθήσουν την τακτική τη Παπαδοπούλου και να πραγματοποιήσουν grande έξοδο.

Κάπως έτσι, ο Τούρκος παραγωγός σκοπεύει να εξαντλήσει στο έπακρο τους παίκτες του προκειμένου το σκληρό ριάλιτι να αρχίσει σιγά σιγά να κάνει την εμφάνισή τους στις οθόνες μας.

Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε αν η ίδια ρήτρα συνοδεύει τα συμβόλαια των «Μαχητών», ωστόσο το γεγονός πως υπάρχουν ήδη σε αναμονή τουλάχιστον 3 επιλαχόντες δίνει την εντύπωση πως το θέμα του Acun ήταν μόνο οι «Διάσημοι»…

Πηγή: dailymedia.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: