ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Survivor: «Οι συμπαίκτες της δεν νομίζω ότι χάρηκαν που ήρθε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε χθες την πρώτη της εμφάνιση στο παιχνίδι εκπλήσσοντας όλους τους παίκτες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε χθες την πρώτη της εμφάνιση στο Survivor, κάτι που περίμεναν εναγωνίως οι τηλεθεατές. Οι παίκτες, από την άλλη, που δεν είχαν ιδέα ποιος θα μπει στην ομάδα τους, έμειναν αποσβολωμένοι, βλέποντας τη γνωστή πα…


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε χθες την πρώτη της εμφάνιση στο παιχνίδι εκπλήσσοντας όλους τους παίκτες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε χθες την πρώτη της εμφάνιση στο Survivor, κάτι που περίμεναν εναγωνίως οι τηλεθεατές. Οι παίκτες, από την άλλη, που δεν είχαν ιδέα ποιος θα μπει στην ομάδα τους, έμειναν αποσβολωμένοι, βλέποντας τη γνωστή παρουσιάστρια να πατάει το πόδι της στην παραλία.

Σήμερα, λοιπόν, στον αέρα της εκπομπής «ΕΔΩ Survivor», δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν τις πρώτες στιγμές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο νησί. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, από την πλευρά του, τόνισε χαρακτηριστικά πως κάποιοι παίκτες δεν χάρηκαν και τόσο που είδαν την παρουσιάστρια.

«Οι συμπαίκτες της δεν νομίζω ότι χάρηκαν εκατό τοις εκατό που ήρθε η Κωνσταντίνα. Όχι σαν προσωπικότητα αλλά σαν παίκτρια η οποία μπορεί να τους βοηθήσει στα αγωνίσματα. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα ήθελαν έναν πιο δυνατό παίκτη», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή για την Κωνσταντίνα από τον Βασάλο…

Πηγη:  zappit.gr

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories