Τα 'Διαμάντια του Καβάλου' είναι το νέο Κόσμημα που έχει Σοκάρει το Διαδίκτυο. Δείτε το και Πείτε μας την Γνώμη σας! - Fanpage

Τα ‘Διαμάντια του Καβάλου’ είναι το νέο Κόσμημα που έχει Σοκάρει το Διαδίκτυο. Δείτε το και Πείτε μας την Γνώμη σας!

Μία εταιρία από την Ιαπωνία πουλάει κάτι που πιθανώς είναι το πιο άβολο κόσμημα που έχει υπάρξει ποτέ. Η BoDivas, με έδρα το Τόκιο, πουλάει ένα παράξενο αντικείμενο, το οποίο ονομάζει ‘Beachtail’ (ουρά παραλίας) και το περιγράφουν σαν ένα σέξι κόσμημα για το μπικίνι.

Υποτίθεται πως αυτό το κόσμημα φοριέται στο κάτω μέρος του μπικίνι, έτσι ώστε να διακοσμεί τον χώρο ανάμεσα στα πόδια της γυναίκας.

63

Η εταιρία αποκαλεί το προϊόν της ‘κομψό’ και ‘πρωτότυπο’ λέγοντας πως εκτός από μπικίνι μπορεί να φορεθεί και με παντελόνι και με σορτς. Κάθε κομμάτι αποτελείται εν μέρει από μία χοντρότερη μεταλλική αλυσίδα και μία πιο λεπτή, η οποία και κρέμεται εξωτερικά.

64

Υπάρχουν και δύο πιο χαλαρές αλυσίδες που κρέμονται εξωτερικά, οι οποίες έχουν και πολύτιμους λίθους στις άκρες. Η αλυσίδες είναι φτιαγμένες από επάργυρο ορείχαλκο με ρόδιο.

65

Το κόσμημα πωλείται από $19.50 μέχρι $22.50 και η εταιρία υπόσχεται να απογειώσει την εμφάνιση όποιας το φορέσει. Η BoDivas πουλάει επίσης και άλλα αισθησιακά κοσμήματα, όπως σκουλαρίκια για τις θηλές ή την κλειτορίδα.

66

67

68

Και ενώ αυτά τα κοσμήματα μπορεί να φαίνονται πως ταιριάζουν στην κρεβατοκάμαρα, η εταιρία προτείνει πως αυτό το κόσμημα μπορεί να φορεθεί και δημοσίως. Παρόλο που αυτά τα κοσμήματα είναι προς πώληση και στο Amazon και στο Etsy, κανείς αγοραστής δεν έχει αφήσει ακόμα κάποια κριτική.

Εσείς θα το φορούσατε;

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: