Ταλαντούχος καλλιτέχνης μετατρέπει διάσημα λογότυπα εταιριών σε θανάσιμα όπλα και το αποτέλεσμα είναι επικίνδυνα εκπληκτικό! - Fanpage

Ταλαντούχος καλλιτέχνης μετατρέπει διάσημα λογότυπα εταιριών σε θανάσιμα όπλα και το αποτέλεσμα είναι επικίνδυνα εκπληκτικό!

Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι αγαπούν να έχουν διάσημα λογότυπα στα ρούχα, τα παπούτσια, τις τσάντες και σε πολλά άλλα είδη της καθημερινότητας. Αλλά τι θα λέγατε εάν αυτά τα γνωστά λογότυπα που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε εμφανίζονται σε μια πιο θανατηφόρα μορφή;

Ένας καλλιτέχνης με έδρα τη Νέα Υόρκη, ο Tom Galle, είναι γνωστός για την ιδιαίτερη και δημιουργική τέχνη του και συνεχίζει την ποπ κουλτούρα του με το τελευταίο του έργο «Corp Gear». Αυτό που κάνει είναι να μετατρέπει μερικά από τα πιο διαδεδομένα λογότυπα σε κομψά κομμάτια όπλων, συμπεριλαμβανομένων μαχαιριών και σιδερογροθιών.

Σκοπός του είναι να αποτυπώσει ότι οι μεγάλες μάρκες μας κάνουν να διαχωριζόμαστε ο ένας από τον άλλον; Ποιος ξέρει. Αυτό που είναι σίγουρο, όμως, είναι ότι αυτά τα έργα τέχνης φαίνονται αρκετά ελκυστικά ώστε να βρίσκονται σε κινηματογραφικές σκηνές δράσης.

Δείτε παρακάτω το «Corp Gear» και θαυμάστε αυτόν τον παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη.

McDonalds σιδερογροθιά

Nike μαχαίρι

Facebook λοστός

Mercedes αστέρι Ninja

Credit: BoredPanda

Αφήστε το σχόλιο σας: