ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ταβέρνα στην Κρήτη έχει ως έκθεμα φυλακισμένο κροκόδειλο εδώ και 15 χρόνια

Σε μία πολύ γνωστή ταβέρνα στο Ηράκλειο της Κρήτης, υπάρχει ένα πολύ ασυνήθιστο έκθεμα τα τελευταία 15 χρόνια.

Στην εν λόγω ταβέρνα πηγαίνουν κυρίως τουρίστες και έχει ως έκθεμα έναν μεγάλο κροκόδειλο, που βρίσκεται εκεί πάνω από 15 χρόνια. Το ερπετό είναι κλεισμένο σε έναν ειδικά διαμορφωμένο μικρό χώρο, που δεν επιτρέπει την ελευθερία κινήσεων…


Σε μία πολύ γνωστή ταβέρνα στο Ηράκλειο της Κρήτης, υπάρχει ένα πολύ ασυνήθιστο έκθεμα τα τελευταία 15 χρόνια.

Στην εν λόγω ταβέρνα πηγαίνουν κυρίως τουρίστες και έχει ως έκθεμα έναν μεγάλο κροκόδειλο, που βρίσκεται εκεί πάνω από 15 χρόνια. Το ερπετό είναι κλεισμένο σε έναν ειδικά διαμορφωμένο μικρό χώρο, που δεν επιτρέπει την ελευθερία κινήσεων, ενώ εκτίθεται και στον ήλιο.

Η συγκεκριμένη κίνηση έχει προκαλέσει αντιδράσεις, αφού θεωρούν πως οι συνθήκες δεν είναι οι καταλληλότερες για το συγκεκριμένο ζώο.

Δείτε τις φωτογραφίες αναγνώστρια του tilestwra.com μας έστειλε.

Ο πιο διάσημος κροκόδειλος της Κρήτης, ο οποίος είναι γνωστός πολλά χρόνια πριν ξεσπάσει ο ντόρος με το ερπετό του Ρεθύμνου, βρίσκεται στο Ηρακλειο, σε μια από τις πιο παλιές και ποιοτικές ταβέρνες της πόλης.

Θέλετε Επιδερμική Σύσφιξη? Νέα 4-πλη Τεχνολογία SMASH BODY στα DNA center!

«Τον κροκόδειλο, τον έχω αγοράσει πριν από 15 χρόνια, από κατάστημα pet shop από την Αθήνα, όταν είχε μέγεθος 20 εκατοστά. Εχω όλα τα χαρτιά της αγοράς, την άδεια ιδιοκτησίας, ενώ ο κροκόδειλος μου διαθέτει και τσιπάκι και ειδικό κωδικό«, αναφέρει στο creteplus.gr

Και συνεχίζει λέγοντας πως η αγάπη του για το ερπετο είναι μεγάλη. «Για να έχεις ένα τέτοιο ζώο πρέπει να έχεις σκεφτεί σοβαρά την απόκτηση του. Έχει ένα μεγάλο κόστος, τόσο ο χώρος που πρέπει να φιλοξενείται, όσο και η διατροφή του. Για να σας δώσω να καταλάβετε, η κατασκευή μέσα στην οποία ζει, μου έχει στοιχίσει περίπου 20.000 ευρώ«.

Όπως λέει εκείνος με βάση τη δική του προσωπική εμπειρια, το νερό τους πρέπει να έχει μια συγκεκριμενη θερμοκρασία. «Η πισίνα διαθέτει ειδικά φίλτρα και τρία συστηματα προστασίας, ώστε η θερμοκρασία να διατηρείται σταθερή στους 28 βαθμούς», επισημαίνει λέγοντας πως ο κροκόδειλος του είναι γεννημένος σε αιχμαλωσία.

Πηγή .tilestwra.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories