Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν τα βυζαντινά τείχη στην Άνω Πόλη - Fanpage
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν τα βυζαντινά τείχη στην Άνω Πόλη

Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν έχουν οι βάνδαλοι που έγραψαν συνθήματα επάνω στα βυζαντινά τείχη στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην ομάδα «Θεσσαλονίκη, τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα» στο Facebook μαζί με το σχόλιο που τα συνοδεύει: τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες του φαινομένου, νεαροί παθιασμένοι για τον…


Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν έχουν οι βάνδαλοι που έγραψαν συνθήματα επάνω στα βυζαντινά τείχη στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην ομάδα «Θεσσαλονίκη, τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα» στο Facebook μαζί με το σχόλιο που τα συνοδεύει: τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες του φαινομένου, νεαροί παθιασμένοι για τον έρωτα τους και την ομάδα τους να βανδαλίζουν μνημεία παγκόσμιας ιστορικής κληρονομιάς ενταγμένα στην UNESCO.

Παράκληση προς τους ίδιους να σεβαστούν την ιστορία αυτού του τόπου, είμαστε όλοι κάτοικοι και πολίτες, με χρέος να περιφρουρούμε τα ιστορικά μας μνημεία από βανδαλισμούς. Κινδυνεύουμε να απλωθεί αυτή η συμπεριφορά με αποτέλεσμα αντί για βυζαντινά τείχη να βλέπουμε καρδούλες και συνθήματα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες ας έχουν τον νου τους!»

Πηγή:  seleo.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories