Βρήκε ένα χρυσό κουτί στον παλιατζή και αποφάσισε να το αγοράσει. Όταν όμως προσπάθησε να το ανοίξει, της κόπηκαν τα πόδια! - Fanpage

Βρήκε ένα χρυσό κουτί στον παλιατζή και αποφάσισε να το αγοράσει. Όταν όμως προσπάθησε να το ανοίξει, της κόπηκαν τα πόδια!

Έχετε βρει ποτέ έναν απροσδόκητο θησαυρό κατά την περιήγηση σε ένα μαγαζί ειδών χαμηλού κόστους; Οι περισσότερες πόλεις, έχουν τουλάχιστον από ένα τέτοιο κατάστημα.

Κάποια τέτοια καταστήματα, όπως και αυτό του βίντεο, προμηθεύονται τα εμπορεύματά τους από μονάδες αποθήκευσης που έχουν εγκαταλειφθεί ή αποκατασταθεί. Σε ένα κατάστημα με είδη χαμηλού κόστους στην περιοχή της Ουάσινγκτον, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος είπε ότι είχε μόνο το χρυσό κουτί που βρίσκονταν στο ράφι.

Όταν επέστρεψαν στο σπίτι, ήθελαν να ανοίξουν για να δουν τι είχε μέσα. Δεν ήταν προετοιμασμένοι για αυτό που βρήκαν. Μέσα στο κουτί ήταν η τέφρα ενός 61χρονου άνδρα που πέθανε το 2014. Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το κουτί και το περιεχόμενό του. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο

Credit: RelayHero

Αφήστε το σχόλιο σας: