Έγινε Viral Παγκοσμίως: Δείτε ΤΙ έκανε μια Γυναίκα όταν το Χρυσόψαρό της κόντεψε να πνιγεί από ένα Βότσαλο! - Fanpage

Έγινε Viral Παγκοσμίως: Δείτε ΤΙ έκανε μια Γυναίκα όταν το Χρυσόψαρό της κόντεψε να πνιγεί από ένα Βότσαλο!

Κτηνίατροι από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας αναφέρουν ότι μία 21χρονη επισκέφτηκε τη κλινική τους, όταν το χρυσόψαρό της κατάπιε ένα βότσαλο. 

1

Η κλινική, που εξειδικεύεται σε εξωτικά ζώα και πουλιά, διενήργησε εξετάσεις στο χρυσόψαρο, και διέγνωσαν ότι έν μαύρο βότσαλο είχε κολλήσει στη βάση του οισοφάγου του.

Το ψαράκι έπρεπε να υποστεί επείγουσα εγχείρηση, του έκαναν αναισθησία, και το προετοίμασαν για να του αφαιρέσουν το βότσαλο.

2

Απαλά άνοιξαν το στόμα του με μια ιατρική λαβίδα και έπιασαν το ξένο σώμα…

3

Σιγά σιγά άρχισαν να τραβούν προς τα έξω το βότσαλο…

4

…και κατάφεραν να το αφαιρέσουν με επιτυχία!

5

Ένας εκπρόσωπος της κλινικής δήλωσε ότι η επέμβαση ήταν “αρκετά γρήγορη.” Το ψαράκι, με το όνομα Conquer (κατακτητής) ανάρρωσε και είναι και κολυμπάει και πάλι ευτυχισμένο!

6

Η επέμβαση κόστισε συνολικά 500 δολάρια στην ιδιοκτήτριά του (ο Conquer κόστισε μόλις 12 δολάρια σε πετ σοπ). Ωστόσο, οι κτηνίατροι της έδωσαν συγχαρητήρια, καθώς χάρη σε αυτήν το ψαράκι ζει.

7

“Η ιδιοκτήτριά του ήταν πολύ παρατηρητική. Αν δε το είχε προσέξει, σίγουρα το χρυσόψαρο θα πέθαινε από την πείνα. ”

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι ήταν συγκινητικό να βλέπει την ίδια αγάπη που έδειξε η ιδιοκτήτριά του προς το ψαράκι, που δείχνουν και άλλοι ιδιοκτήτες προς τα σκυλιά και τις γάτες τους.

8

“Οι περισσότεροι δε θα διστάζανε να ξοδέψουν τόσα χρήματα σε σκύλο, γάτα, ή και παιδί, γιατί να εκτιμάμε λιγότερο τα εξωτικά μας ζώα; ” δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Ο Conquer πλέον κολυμπάει στο ενυδρείο του στο σπίτι του, έχοντας την φροντίδα και αγάπη της ιδιοκτήτριάς του! 

Credit: buzzfeed.com

Αφήστε το σχόλιο σας: