Έδεσσα: Ψάχνουν αυτόν που σκότωσε δύο αδέσποτες φιλικές σκυλίτσες που ζούσαν μαζί χρόνια - Fanpage

Έδεσσα: Ψάχνουν αυτόν που σκότωσε δύο αδέσποτες φιλικές σκυλίτσες που ζούσαν μαζί χρόνια

Μια δυσάρεστη είδηση που μας εξοργίζει για άλλη μια φορά διαβάζουμε στη σελίδα του Φιλοζωικού Συλλόγου Έδεσσας Respect the animals-Φιλοζωικός Σύλλογος Έδεσσας και έχει να κάνει με ακόμα ένα περιστατικό κακοποίησης αδέσποτων.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του φιλοζωικού συλλόγου δύο αδέσποτες σκυλίτσες βρέθηκαν νεκρές από ανθρώπινο φυσικά χέρι. Πρόκειται για τις Μελίνα, 12 ετών και Λίλα, μικρότερη σε ηλικία, γνωστές αδεσποτούλες της Έδεσσας που ζούσαν πολλά χρόνια στην αλάνα απέναντι από την κλινική Άγιος Γεώργιος χωρίς να έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Ήσυχες και φιλικές ήταν πάντα μαζί. Και στη ζωή και στο θάνατο δυστυχώς.

Ο θάνατός τους ήταν τόσο οδυνηρός, που είχαν αίματα στο στόμα, στο αιδοίο και στον πρωκτό. Οι άνθρωποι του Φιλοζωικού Συλλόγου Έδεσσας πιθανολογούν ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος που έχει βαλθεί από τον Απρίλιο μέχρι τώρα να σκοτώσει όλα τα αδέσποτα σκυλιά της πόλης.

Και κάνουν έκκληση να έχουν οι πολίτες το νου του για κάθε ύποπτη κίνηση, να κρατήσουν πινακίδες, και ό,τι άλλο μπορούν και να τους ενημερώσουν, έστω και ανώνυμα. Μέχρι πότε θα κυκλοφορεί ελεύθερος ο δράστης;

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986746436, 6996857444 για όποιον έχει δει ή ξέρει κάτι.

Πηγή: petpet.news

Αφήστε το σχόλιο σας: