Έριξε το άρρωστο σκυλί της στα σκουπίδια δεμένο, αλλά ξέχασε ότι το κάρμα επιστρέφει πάντα - Fanpage

Έριξε το άρρωστο σκυλί της στα σκουπίδια δεμένο, αλλά ξέχασε ότι το κάρμα επιστρέφει πάντα

Για πολλές περιπτώσεις ανεύθυνης μεταχείρισης των ιδιοκτητών στα κατοικίδια ζώα τους που φτάνουν στα αυτιά μας, δεν παύω ποτέ να εντυπωσιάζομαι και είναι αδύνατο να καταλάβω πώς ένα μικρό ζώο που πρέπει να λάβει μόνο αγάπη από την οικογένειά του, αντί αυτού συναντά την πιο διεστραμμένη και άσχημη πλευρά της ανθρώπινης φυλής.

Αυτό συνέβη σε ένα σκυλί με το όνομα Fawna , που βρέθηκε στη μέση της πιο σπαρακτικής σκηνής.

Τρομερά υποσιτισμένη και δεμένη από τα πόδια και το στόμα της, ρίχτηκε στον κάδο απορριμμάτων από τον ιδιοκτήτη της

Τι θα μπορούσε να παρακινήσει έναν ιδιοκτήτη να πετάξει το σκυλάκι του, που υποτίθεται ότι είναι μέλος της οικογένειά σας με αυτόν τον τρόπο; Ο λόγος είναι ακόμη πιο θλιβερός: η κακή γυναίκα, η οποία ζούσε στην Πενσυλβάνια, ήθελε να απαλλαγεί από τη Fawna για να πάει με τον φίλο της για να ζήσει στην πολιτεία του Τέξας.

Έμεινε σαν σπατάλη, για να βρει το τέλος των ημερών της εκεί, χωρίς να μπορεί να μετακινηθεί, να ταΐσει τον εαυτό της ή να ζητήσει βοήθεια.

Έμεινε έτσι για 3 μέρες έως ότου ένας από τους ανθρώπους του δήμου που μάζευε τα σκουπίδια βρήκε το άμοιρο σκυλάκι.

Ο Nathan Binnie απλώς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Το σκυλάκι ήταν ακόμα ζωντανό και η καρδιά μου πόνεσε όταν είδα πόσο υποσιτισμένη ήταν, και της έδωσα λίγο από το γεύμα μου. Την πήρα αμέσως και την πήγα στο αρχηγείο καταφυγίων της Κοινωνίας Ανθρωπιστικής Κομητείας Westmoreland, ώστε να μπορέσουν να την βοηθήσουν και να τη σώσουν.

Εκεί οι εθελοντές δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, και συνειδητοποίησαν ότι ο ιδιοκτήτης της την είχε κρατήσει εντελώς παραμελημένη, χωρίς να την έχει πάει ποτέ στον κτηνίατρο, σε σημείο που η Fawna ήταν απλώς δέρμα και οστά.

Το 10χρονο κουτάβι, μετονομάστηκε Fawna, ήταν σε δύσκολη κατάσταση όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Humane Society of Westmoreland County. Ζύγιζε μόνο 17 από τα 50 κιλά που πρέπει να ζυγίζει ένας σκύλος στην ηλικία της και ήταν τόσο αδύνατος, οι κτηνίατροι δεν μπορούσαν καν να πάρουν αίμα από αυτήν για εξετάσεις που έπρεπε να της κάνουν.

Ήταν εντελώς σκελετωμένη και ο ιδιοκτήτης της αποφάσισε να την αφήσει πίσω, για να πάει με τον φίλο της.

Η γυναίκα είχε φροντίσει να την βάλει μέσα στην τσάντα σκουπιδιών, ώστε να μην μπορούσε να ξεφύγει ή να ζητήσει βοήθεια. Τα είχε όλα υπολογίσει!

Αλλά ήδη στο καταφύγιο, μια νεαρή κτηνίατρος, η Μέγκαν Φριτζ, ένιωσε μεγάλη συμπόνια για τη Fawna και δεν την άφησε καθόλου. Με απεριόριστη υπομονή, αλλά πάνω απ ‘όλα με πολλή αγάπη, κατάφεραν να την κάνουν να κερδίσει έως 32 κιλά μετά από μερικούς μήνες.

Εδώ μπορείτε να δείτε μια αναφορά για το θλιβερό εύρημα και την απίστευτη ανάρρωσή της:

Η Fawna δεν είχε ιδέα πόσο θα μπορούσε να αλλάξει η δοκιμασία της για μια πλήρη και ευτυχισμένη ζωή, αυτή που της άξιζε τόσο.

Η Μέγκαν, βλέποντας πόσο σημαντική είχε γίνει η Fawna στη ζωή της, όχι μόνο έσωσε τη ζωή της, αλλά αποφάσισε επίσης να την υιοθετήσει για πάντα.

Τώρα είναι ευτυχισμένη στο καινούργιο της σπίτι και μάλιστα υιοθέτησαν έναν άλλο αδερφό γι ‘αυτήν, έναν Μεγάλο Δανό με το όνομα Steve. Ακόμη και η Μέγκαν την εκπαιδεύει για να είναι σκύλος θεραπείας, “η ιστορία της είναι τόσο σκληρή που θα εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους”, δήλωσε η νέα θετή μητέρα της.

Έτσι ζει η Fawna τις μέρες της τώρα:

Και σε σχέση με τον κακό ιδιοκτήτη της Fawna, ευτυχώς ο σκύλος είχε ένα τσιπ, οπότε με τη βοήθεια των αρχών μπόρεσαν να την εντοπίσουν και κατηγορήθηκε για την κατηγορία της σκληρότητας των ζώων. Επιπλέον, θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο αξίας 600 δολαρίων, θα πρέπει να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις και δεν θα μπορεί να έχει άλλα κατοικίδια στη ζωή της.

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ:

Ένα πράγμα ήταν σίγουρο, η Fawna δεν θα επέστρεφε πλέον σε αυτήν την κακή γυναίκα και σαν να μην ήταν αρκετό, το κάρμα επέστρεψε με δύναμη για να της δώσει αυτό που της άξιζε: ο φίλος της μετά από 3 μήνες, την άφησε.

Μοιραστείτε την εκνευριστική ιστορία της Fawna και πείτε ΌΧΙ στην κακοποίηση ζώων.

πηγή: petsworld.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: