Έστειλε την ανεπιθύμητη γάτα του σε σφραγισμένο κουτί μέσω ταχυδρομείου στο καταφύγιο - Fanpage

Έστειλε την ανεπιθύμητη γάτα του σε σφραγισμένο κουτί μέσω ταχυδρομείου στο καταφύγιο

Για τον έναν ή τον άλλο λόγο, πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν ότι δεν θέλουν πλέον να φροντίζουν τα κατοικίδια ζώα τους. Κάποιοι απλώς τα αφήνουν στο δρόμο και άλλοι τα παραδίδουν σε καταφύγιο.

Ωστόσο, υπάρχουν εκείνοι που είναι πρόθυμοι να πάνε τα πράγματα πολύ πιο μακριά και να βάλουν τη ζωή ενός αθώου ζώου σε κίνδυνο.

Ένας άντρας γνωστός ως κ. Γιανγκ είχε ένα όμορφο σκωτσέζικο γατάκι.Ο κ. Γιανγκ ζει στο νησί της Ταϊβάν.

Όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά μέχρι που το φτωχό γατάκι να τραυματιστεί και άρχισε να χρειάζεται πολλή ιατρική φροντίδα. Ο Γιανγκ προφανώς δοκίμασε μερικές θεραπείες για να βοηθήσει το γατάκι να ανακάμψει . Αργότερα, επειδή δεν είδε αποτελέσματα, αποφάσισε ότι ήταν απλά πολύ ακριβό και δεν άξιζε.

«Δοκίμασα τις θεραπείες βελονισμού, και φυτικής ιατρικής», λέει ο Γιανγκ.

Έβαλε το φτωχό γατάκι σε ένα κουτί, χωρίς τρύπες εξαερισμού, και το έστειλε σε ένα καταφύγιο μέσω του ταχυδρομείου. Είναι ένα ανεξήγητο θαύμα που το γατάκι κατάφερε να επιβιώσει. Οι διασώστες από την περιοχή Banciao άνοιξαν το κουτί χωρίς να φανταστούν τι θα βρουν.

Το γατάκι όχι μόνο δεν είχε την κατάλληλη αναπνευστική οδό, αλλά επίσης δεν είχε ούτε τροφή ούτε νερό

Μετά από πολλά χρόνια που σώζουν ζώα, πίστευαν ότι είχαν δει τα πάντα. Ωστόσο, αυτό ήταν εντελώς νέο. Ευτυχώς, έφτασε εγκαίρως και άρχισε να λαμβάνει την απαραίτητη κτηνιατρική βοήθεια.

«Είχε υποφέρει πολύ μέσα στο κουτί »

Ο πρώην ιδιοκτήτης της πίστευε ότι κανείς δεν θα τον βρει , αλλά οι αρχές ταυτίζονται με τη χρήση καμερών ασφαλείας στο ταχυδρομείο. Μόλις τον ρώτησαν για το τι συνέβη, ο άντρας αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της γάτας . Διαβεβαίωσε επανειλημμένα ότι είχε προσπαθήσει τα πάντα για να την σώσει, αλλά απλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω .

«Είχε πολλά προβλήματα κινητικότητας λόγω τραύματος στο πόδι της», είπε. Κύριε Γιανγκ.

Όπως αναμενόταν, ο άνδρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβίαση του νόμου περί προστασίας των ζώων. . Το γατάκι δεν είχε κάνει τα εμβόλια του, οπότε πρέπει επίσης να ανταποκριθεί επειδή δεν συμμορφώνεται με το Καταστατικό Πρόληψης και Ελέγχου Λοιμωδών Ζώων .

«Δεν καταλαβαίνω πώς υπάρχουν τόσο κακοί άνθρωποι. Αυτό δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί. Οι υπάλληλοι αλληλογραφίας θα έπρεπε να το είχαν αποτρέψει «, δήλωσε ένας χρήστης των δικτύων.

Είναι πραγματικά εξωφρενικό που έπρεπε να περάσει ένα αθώο ζώο ώρες αγωνίας και αβεβαιότητας σε ένα κουτί και όλα λόγω της ανευθυνότητας του κηδεμόνα της.

Απαιτούμε από τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να ληφθούν ισχυρά μέτρα ώστε να μην ξανασυμβεί τέτοιο φρικτό πράγμα. Μοιραστείτε αυτήν το άρθρο για να ενώσετε τη φωνή σας και να ευαισθητοποιήσετε σχετικά με τη φροντίδα των ζώων.

Αφήστε το σχόλιο σας: