Αμοιβή 500 ευρώ σε όποιον ξέρει ποιος σκότωσε ένα φιλικό αδεσποτάκι στην πλατεία Καπετανίδη, στη Βέροια - Fanpage

Αμοιβή 500 ευρώ σε όποιον ξέρει ποιος σκότωσε ένα φιλικό αδεσποτάκι στην πλατεία Καπετανίδη, στη Βέροια

Η Ελλάδα έχει πια καταντήσει ένα απέραντο νεκροταφείο αδέσποτων ζώων, που δολοφονούνται από επικίνδυνους και διαταραγμένους ανθρώπους, οι οποίοι ζουν δίπλα μας. Φόλες, ποντικοφάρμακα, μεζεδάκια με καρφιά μέσα, άλλα αυτοσχέδια δηλητήρια, κακοποιήσεις, τροχαία, αυτά είναι μερικά από όσα υφίστανται τα ζώα καθημερινά, παντού στη χώρα μας. Από το πιο μικρό χωριό μέχρι την Αθήνα.

Ένα τέτοιο άνανδρο και απάνθρωπο περιστατικό που συνέβη στην πλατεία Καπετανίδη, στη Βέροια, διαβάζουμε στη σελίδα του Facebook ενός φιλόζωου ανθρώπου, του κ. Τάσου Λεονταρίδη, ο οποίος ένα αξιαγάπητο, άκακο και φιλικό αδεσποτάκι και έφτιαχνε την αυλή του για να το πάρει να ζήσει μέσα. Όμως δεν πρόλαβε γιατί κάποιος από εκεί το δολοφόνησε με φόλα. Και το τρομερό είναι ότι η φόλα πετάχτηκε σε παιδική χαρά, κάτι που τον κάνει επικίνδυνο όχι μόνο για τα ζώα αλλά και για τα μικρά παιδιά.

Διαβάστε την ανάρτηση και κοινοποιήστε τη να βρεθεί αυτός που το έκανε για να τιμωρηθεί. Ο κύριος Λεονταρίδης έχει ενημερώσει την αστυνομία και έχει κάνει μήνυση κατά αγνώστων.

“Αυτός ήταν ο σκύλος μου, ο φίλος μου. Με βρήκε εδώ πριν 1 χρόνο και έμεινε. Τον προστάτευα μέχρι χτες. Κάθε πρωί με περίμενε, μου μιλούσε και έτρεχε και με αγκάλιαζε.. Μέχρι που ο υπάνθρωπος πήγε και του έδωσε το δηλητήριο στο στόμα μια και ήταν φιλικός με όλους.. Τον σκότωσε λοιπόν χτες 5/9/19 μετά τις 5 ξημερώματα.. Στην πλατεία Καπετανίδη, στη Βέροια. Αν είδε κάτι κάποιος, υπάρχει αμοιβή 500 ευρώ. Επικοινωνήστε μαζί μου… https://www.facebook.com/profile.php?id=100008245038408

Κείμενο: Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Πηγή: petpet.news

Αφήστε το σχόλιο σας: