ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..! Αυτά τα 2 Πανέμορφα Κουτάβια είναι τα Πρώτα Πανομοιότυπα Δίδυμα Σκυλάκια που έχουν γεννηθεί ποτέ! - Fanpage

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..! Αυτά τα 2 Πανέμορφα Κουτάβια είναι τα Πρώτα Πανομοιότυπα Δίδυμα Σκυλάκια που έχουν γεννηθεί ποτέ!

Τα δύο Ιρλανδικά λυκόσκυλα κουταβάκια, που γεννήθηκαν μαζί με άλλα εφτά, είναι γεννετικά ολόιδια και ήταν μαζί στον ίδιο πλακούντα!

Ο γιατρός που έκανε τη γέννα δεν γνώριζε ότι ήταν η πρώτη φορά που γεννιόταν 2 πανομοιότυπα δίδυμα κουτάβια, αλλά επίσης δεν είχε ξαναδεί δύο κουτάβια να μοιράζονται τον ίδιο πλακούντα και κάλεσε άλλους συναδέλφους του για βοήθεια.

1

2

Πήραν δείγματα αίματος από τους σκύλους και τα έστειλαν για ανάλυση, η οποία επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι ήταν πανομοιότυπα δίδυμα.

Περαιτέρω εξετάσεις στα υπόλοιπα εφτά κουτάβια επιβεβαίωσαν τις πρώτες εξετάσεις και πως ήταν διαφορετικά από τα δίδυμα.

Είμαστε τυχεροί που ξεγεννήσαμε το σκυλί με καισαρική, γιατί συνήθως οι σκύλες τρώνε τον πλακούντα αφού βγούνε τα μικρά και ο ιδιοκτήτης δε θα γνώριζε πως τελικά ήταν ένας λιγότερος πλακούντας. Υπήρξαν φήμες και πιο παλιά για δίδυμα κουτάβια, απλά εμείς το επιβεβαίωσαμε και γεννετικά“, δήλωσε ο γιατρός.

3

4

5

Παρ’ ότι είναι πανομοιότυπα τα κουτάβια, έχουν μερικές μικρές διαφορές, καθώς ο τρόπος που τα γονίδιά τους εκφράζονται διαφέρει, όπως συμβαίνει και με τους ανθρώπους.

Τα κουτάβια είναι μια χαρά και πλέον έξι μηνών και είναι στο ίδιο μέγεθος με τα υπόλοιπα πέντε.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως μόνο οι άνθρωποι και τα αρμαντίλο μπορούν να γεννήσουν πανομοιότυπα ή μονοζυγωτικά δίδυμα.

Credits: Daily Mail

Αφήστε το σχόλιο σας: