Απλώνει ένα τεράστιο λευκό σεντόνι πάνω από το άλογό του. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια; ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! - Fanpage

Απλώνει ένα τεράστιο λευκό σεντόνι πάνω από το άλογό του. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια; ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Μερικά άλογα είναι γνωστά για τις αξιοσημείωτες ικανότητές τους. Αλλά αυτό το βίντεο της Esmeralda και του προπονητή της Will Rogers δείχνει πόσο αξιόλογη μπορεί να είναι η απόδοση του αλόγου όταν υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη μεταξύ τους.

Το άλογο σε αυτή την κούρσα παραμένει απόλυτα ήρεμο παρόλο τον εξοπλισμό που φέρει και τα πανιά από τα οποία περνάει. Ωστόσο, το πραγματικά εκπληκτικό είναι η ψυχραιμία του ζώου όταν τα πανιά το καλύπτουν πλήρως! Ολόκληρη η κούρσα δείχνει την ικανότητα του προπονητή να μάθει στο άλογό του να του δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη.

Σύμφωνα με την Equiworld, η διαδικασία κατάρτισης ενός αλόγου στο πανί είναι μια πολύπλοκη διαδικασία από μόνη της. Το άλογο όχι μόνο πρέπει να μάθει διάφορες κινήσεις με χάρη και ομορφιά, αλλά πρέπει να το κάνει με το βάρος ενός αναβάτη στην πλάτη του. Με λίγα λόγια, η απόδοση κρίνεται βάσει του ρυθμού, της ώθησης και της ικανότητας του αναβάτη να οδηγεί αποτελεσματικά το άλογο. Σίγουρα αναμένουμε ότι αυτή η απόδοση θα λάβει το υψηλότερο βαθμό.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θαυμάστε τους!

Credit: Worldofanimals

Αφήστε το σχόλιο σας: