Αυτή η Καφετέρια κάνει κάτι Μοναδικό! Κάθε βράδυ, ανοίγει τις πόρτες της σε Αδέσποτους Σκύλους, αντί να τους διώχνει! - Fanpage

Αυτή η Καφετέρια κάνει κάτι Μοναδικό! Κάθε βράδυ, ανοίγει τις πόρτες της σε Αδέσποτους Σκύλους, αντί να τους διώχνει!

Αυτή η φωτογραφία με αδέσποτα σκυλιά να κοιμούνται σε μια καφετέρια στην Ελλάδα, σίγουρα δεν μπορεί να σας αφήσει ασυγκίνητους. Όπως δείχνει και η φωτογραφία, τα κουρασμένα σκυλάκια αποκοιμούνται στους καναπέδες και τις καρέκλες του μαγαζιού. Δεν τρυπώσαν στα κρυφά, αντίθετα τα προσκάλεσαν, ανοίγοντας τις πόρτες, ώστε να περάσουν ένα ζεστό και άνετο βράδυ.

Στη καφετέρια Hott Spott στη Μυτιλήνη, ανοίγουν κάθε βράδυ τις πόρτες στα τοπικά αδέσποτα σκυλιά για να περάσουν το βράδυ τους εκεί. Ξεκίνησαν για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο και δεν έχουν σκοπό να ξαναφήσουν τα σκυλιά να κοιμηθούν στο κρύο.

Ο Αντώνης, ένας από τους σερβιτόρους, είπε: “Στη πόλη υπάρχουν πολλά αδέσποτα. Όταν το μαγαζί κλείνει το βράδυ, τα σκυλιά έρχονται και κοιμούνται. Δε μας πειράζει. Από τον Ιούλιο, κάθε νύχτα κοιμούνται στους καναπέδες.

Facebook
Facebook

Σύμφωνα με τον νόμο, τα αδέσποτα στην Ελλάδα πρέπει να έχουν μικροτσίπ, να στειρώνονται, να εμβολιάζονται και να φοράνε κολάρο. Όπως αναφέρει και η πρόεδρος της φιλοζωικής Αθηνών: “Στις πιο πολλές χώρες στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων με την ευθανασία. Στην Ελλάδα όμως ο νόμος έχει να κάνει με την επανένταξη των σκύλων στη κοινωνία.

Σίγουρα οι ιδιοκτήτες αυτής της καφετέριας μπορούν να γίνουν παράδειγμα για όλους μας!

Credits: Inspire More

Αφήστε το σχόλιο σας: