Αυτός ο 20χρονος Φοιτητής Λατρεύει τόσο πολύ τον Σκύλο του που τον Παίρνει Κρυφά μαζί του στο Πανεπιστήμιο! - Fanpage

Αυτός ο 20χρονος Φοιτητής Λατρεύει τόσο πολύ τον Σκύλο του που τον Παίρνει Κρυφά μαζί του στο Πανεπιστήμιο!

Αυτός είναι ο Sean, ένας 20χρονος δευτεροετής στο κολέγιο του Όρεγκον, και ο σκύλος του ο Willy. 

1

Ο Sean λατρεύει τον σκύλο του που είναι ράτσας ποιμενικός των Σέτλαντ ηλικίας 7 ετών. Στον Sean αρέσει πολύ η παρέα του Willy, που ήθελε να οι φίλοι του στο κολέγιο να τον δουν και αυτοί. Έτσι αποφάσισε να πάρει μαζί του τον Willy στο κολέγιο, μετά τις γιορτές.

3

Ο Sean προσπάθησε να πάρει τον Willy και στο προηγούμενο εξάμηνο, αλλά οι γονείς του τον έπιασαν την ώρα που θα έφευγε. Έτσι την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε να πάρει στα κρυφά τον Willy μαζί του στη πόλη που σπουδάζει. Είχε σκοπό να κρατήσει τον σκύλο για μια εβδομάδα, αλλά τα σχέδιά του δεν πήγαν όπως θα ήθελε.

Οι γονείς του έγιναν έξαλλοι που πήρε τον σκύλο μαζί του. Η μητέρα του του έστελνε μηνύματα όπως «ο πατέρας σου είναι εκνευρισμένος», «δεν θυμάσαι να τον ταΐσεις όταν είσαι εδώ» και ανησυχούσαν ότι στον Willy θα έλειπε και ο άλλος σκύλος της οικογένειας. “

Έτσι μετά από μια βραδιά στο κολέγιο, ο Sean ταξίδεψε μιάμιση ώρα πίσω στο σπίτι του για να φέρει τον Willy στο πατρικό του. t

«Ο πατέρας μου είναι ακόμα θυμωμένος, λες και έκανα κάποιο έγκλημα. Ο Sean μοιράστηκε την περιπέτεια του Willy στο Twitter, επειδή σκέφτηκε ότι πολλοί θα είχαν παρόμοιες εμπειρίες. Πολλοί του έστειλαν τα δικά τους σκυλιά που θα ήθελαν να πάρουν και αυτοί μαζί τους και τους λείπουν:

«Πιστεύω ότι η ιδέα να πάρεις το κατοικίδιο σου στο πανεπιστήμιο είναι κάτι που όλοι θέλουν, αλλά προφανώς δε μπορούν να το κάνουν.» Το tweet του έγινε viral και μοιράστηκε σχεδόν 100.000 φορές.

Ο Sean χάρη στο tweet του έγινε διάσημος στο κολέγιο και τον αναγνωρίζουν. Ίσως την επόμενη φορά να έχει καλύτερη τύχη με τον Willy!

1

Credit: BuzzFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: