Αυτό το χαριτωμένο Golden Retriever γίνεται το πρώτο Golden Retriever που φτάνει στην ηλικία των 20 ετών - Fanpage

Αυτό το χαριτωμένο Golden Retriever γίνεται το πρώτο Golden Retriever που φτάνει στην ηλικία των 20 ετών

Γνωρίστε τον August, το Golden Retriever που έχει γίνει πρόσφατα 20 ετών

Τα Golden Retrievers είναι μερικά από τα πιο αγνά σκυλιά που μπορούμε να φανταστούμε. Ένας ευγενικός σκύλος με θετική διάθεση και συνήθως προσαρμόζεται καλά στην οικογενειακή ζωή. Αγαπάει να συμμετέχει σε όλα τα θέματα, είτε σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους.
Πρόκειται κυρίως για έναν ιχνηλάτη και θα προσπαθήσει να σύρει, να τραβήξει ή να πάρει οτιδήποτε μπορεί να χωράει στο στόμα του.Τα πάντα, από τη φιλική προσωπικότητα τους έως το μαγευτικό χρυσό τρίχωμα τους την ευχάριστη, παιχνιδιάρικη και άκρως κοινωνική φύση τους, τους καθιστά ιδανικούς οικογενειακούς σκύλους και κάνει τους ανθρώπους να λιώνουν απλώς και μόνο.

Ας λιώσουμε την καρδιά σας ακόμη περισσότερο. Ένα Golden Retriever που ονομάστηκε August από το Όκλαντ, του Tennessee ήταν στα νέα πρόσφατα επειδή γιορτάζει τα 20α γενέθλια της – στο πλαίσιο, αυτή τη στιγμή είναι το ποιο ηλικιωμένο γνωστό ζωντανό Golden Retriever, σύμφωνα με μια δημοσίευση του GoldHeart Golden Retrievers Rescue .

Εδώ είναι μια δόση συγκινητικών καλών ειδήσεων για εσάς – ένα Golden Retriever γιορτάζει τα 20α γενέθλια της, καθιστώντας την την ποιο ηλικιωμένη στον κόσμο στο είδος της.

Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το γιατί αυτό την καθιστά τόσο αξιοσημείωτο σκυλάκι , αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι έχει φτάσει σχεδόν στο διπλάσιο του μέσου προσδόκιμου ζωής της φυλής της. Υπέροχα πράγματα.Ας λιώσουμε την καρδιά σας ακόμη περισσότερο. Ένας Golden Retriever που ονομάστηκε August από το Όκλαντ, του Tennessee ήταν στα νέα πρόσφατα επειδή γιορτάζει τα 20α γενέθλιά της – στο πλαίσιο, αυτή τη στιγμή είναι το ποιο ηλικιωμένο γνωστό ζωντανό Golden Retriever, σύμφωνα με μια δημοσίευση του GoldHeart Golden Retrievers Rescue .
Γνωρίστε τον August , το Golden Retriever που έχει γίνει πρόσφατα 20 ετών

Η August , με το παρατσούκλι «Augie», το Golden Retriever γιόρτασε πρόσφατα ένα συναρπαστικό ορόσημο. Έγινε 20 ετών στις 24 Απριλίου 2020. Κάθε γενέθλια απαιτούν μια γιορτή, αλλά αυτή ήταν εξαιρετικά ξεχωριστή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η GoldHeart Golden Retrievers Rescue ανακοίνωσε ότι αυτά τα 20α γενέθλια έκαναν την Augie το ποιο ηλικιωμένο γνωστό Golden Retriever στην ιστορία!

Οι περισσότεροι Golden Retrievers ζουν μόνο για 10 έως 12 χρόνια. Μερικοί έχουν ζήσει πέρα ​​από αυτό, ακόμη και 19 ετών. Αλλά κανένα Golden Retriever δεν ήταν γνωστό ότι φτάνει τα 20 πριν από την Augie.

Η Augie έζησε με μερικές διαφορετικές οικογένειες σε όλη της τη ζωή. Ενώ ήταν στο GoldHeart Golden Retrievers Rescue, υιοθετήθηκε και επέστρεψε δύο φορές. Ήταν ένα υπέροχο σκυλί, αλλά οι λόγοι που την επέστρεφαν ήταν εκτός ελέγχου. Ευτυχώς, η Τζένιφερ και ο Steve Hetterscheidt από το Όουκλαντ, το Τενεσί υιοθέτησαν ξανά την Augie σε ηλικία 14 ετών. Έγινε η αληθινή οικογένεια της για πάντα.

Μια 14χρονη είναι ήδη ηλικιωμένη για ένα Golden Retriever, αλλά η Τζένιφερ και ο Steve είπε ότι η Augie ήταν αρκετά υγιής όταν την υιοθέτησαν. Διαγνώστηκε με νεφρικά προβλήματα λίγο μετά την υιοθέτηση της, αλλά έκτοτε τα πάει καλύτερα. Παίρνει ειδικά συμπληρώματα για να βοηθηθούν τα νεφρά της και οι αρθρώσεις της.

Λίγοι πίστευαν ότι θα συνέχιζε να ζει για άλλα 6 χρόνια και να φτάσει σε μια πολύ σεβάσμια ηλικία των 20, και να γίνει το πρώτο γνωστό Golden Retriever που έζησε τόσο πολύ.

Για τον εορτασμό αυτής της χαρούμενης περίστασης, η GoldHeart Golden Retrievers Rescue μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Facebook. Μαζί με τη λεζάντα παρουσιάζει την Augie και την συγχαίρει για τα 20α γενέθλια της, η διάσωση περιλάμβανε επίσης πολλές φωτογραφίες του αξιολάτρευτου σκύλου και πώς γιόρτασε τα γενέθλια της.

Εκτυπώθηκε ένα τεράστιο πανό και ένα νόστιμο κέικ καρότου φτιαγμένο για τον εορτασμό της ειδικής περίστασης. Πέρασε τη μέρα με τους ανθρώπινους συντρόφους της και τα αδέλφια της, Sherman, Belle και Bruce.

Για ένα 20χρονο σκύλο, η Augie είναι εκπληκτικά υγιής, είπε η Τζένιφερ. Έχει ελάχιστα προβλήματα στο να κινείται, με λίγο κούνημα όταν σηκώνεται για πρώτη φορά και απολαμβάνει καθημερινές βόλτες στην αυλή.
Οι άνθρωποι το ανακάλυψαν όταν η GoldHeart Golden Retrievers Rescue μοιράστηκε μια συγχαρητήρια ανάρτηση στο Facebook, η οποία σύντομα έγινε viral

Υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί των Golden Retrievers 17 ή 18 ετών, και ακόμη και μερικές ιστορίες για τα χρυσάκια 19 ετών, αλλά η Augie είναι το πρώτο Golden Retrievers που έφτασε ποτέ στα 20″, εξήγησε η GoldHeart Golden Retrievers Rescue. σε ένα άρθρο αφιερωμένο στην Augie.
Αυτό είναι αρκετά εντυπωσιακό, δεδομένου ότι οι Golden Retrievers συνήθως ζουν μόλις 10 έως 12 χρόνια.

Τώρα, σκεφτείτε το. Αυτό το σκυλί γεννήθηκε το 2000, ο Μπιλ Κλίντον ήταν Πρόεδρος, η Sony μόλις κυκλοφόρησε το Sony PlayStation 2 στην Ιαπωνία, το Nokia 3310 ήταν το τηλέφωνο με τις καλύτερες πωλήσεις και ταινίες όπως το Gladiator και το X-Men βγήκαν εκείνο το έτος. Έτσι είναι η Augie.

Η ανάρτηση της διάσωσης έγινε σύντομα viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 16.000 αντιδράσεις με 11.000 σχόλια, κυρίως συγχαρητήρια, και 23.000 μετοχές.
Πέρασε τη μέρα με τους ανθρώπινους συντρόφους της και τα σκυλάκια της τρώγοντας ένα κέικ καρότο φιλικό προς τον σκύλο.

Το GoldHeart Golden Retrievers Rescue έχει επίσης μερικές συμβουλές για το πώς να βεβαιωθείτε ότι το Golden Retriever σας ζει μακρά και ευημερούσα (που ταιριάζει στην πραγματικότητα στα περισσότερα σκυλιά, όχι μόνο τα retrievers):

1. Ακούστε τον κτηνίατρο σας, καθώς θα γνωρίζει τον σκύλο σας και θα είναι σε θέση να δώσει τις καλύτερες συστάσεις και να σχεδιάσει δράσεις για να τους διατηρήσει υγιείς.

2. Ακούστε το σκυλί σας. Επικοινωνούν ακόμη και χωρίς να επικοινωνούν – εάν τα βλέπετε να αντιδρούν αρνητικά σε τρόφιμα ή σε ορισμένες δραστηριότητες, τότε αλλάξτε το.

3. Ταΐστε το σκυλί σας με μια ποιοτική τροφή για σκύλους, καθώς το καλύτερο φαγητό θα εξασφαλίσει καλύτερη υγεία, μια καλύτερη διάθεση για το σκυλί σας και θα αποφύγετε τους περισσότερους από τους λογαριασμούς κτηνιάτρων για τους οποίους διαφορετικά θα εξοικονομούσατε χρήματα με κακή ποιότητα τροφής.

4. Καλλωπίστε τακτικά το χρυσό σας retriever, καθώς θα τους κρατά να φαίνονται καλύτερα και θα τους διατηρεί υγιείς, καθώς αποτρέπει πράγματα όπως λοιμώξεις του αυτιού, ούλα και δόντια ή ακόμη και δερματικά προβλήματα.

5. Τέλος, ασκήστε τακτικά το χρυσό σας retriever για να διατηρήσετε την καρδιά και τους μυς τους δυνατούς.

Τεράστια χαρούμενα γενέθλια στην Augie! Εύχομαι να έχετε όλα τα κατοικίδια ζώα σας στις αγκαλιές σας για πολλά χρόνια.

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ:

Αφήστε το σχόλιο σας: