Αστυνομικός σκύλος έχασε την δουλειά του γιατί ήταν πολύ παιχνιδιάρης - Fanpage

Αστυνομικός σκύλος έχασε την δουλειά του γιατί ήταν πολύ παιχνιδιάρης

O Gavel είναι ένας γερμανικός ποιμενικός, που προοριζόταν να γίνει μέλος της αστυνομίας της Αυστραλίας, αλλά απέτυχε παταγωδώς οπότε απολύθηκε από το σώμα.

Ωστόσο, ο λόγος της απόλυσής του και η συνέχεια της ιστορίας του επιβεβαιώνουν περίτρανα το όλα γίνονται για κάποιο λόγο, αφού αυτή τη στιγμή είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Το αξιαγάπητο λυκόσκυλο αποδείχθηκε απλώς πολύ χαριτωμένο, φιλικό και παιχνιδιάρικο με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεται στα στάνταρ που χρειάζονται για να γίνει μέλος της αστυνομίας.

Όπως λένε, οι εκπαιδευτές του ήταν φανερό από την πρώτη στιγμή πως λάτρευε τα χάδια στην κοιλιά και να κάνει τούμπες και νάζια, παρά να στέκεται προσοχή έχοντας απειλητικό βλέμμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω του ότι ήταν υπερβολικά κοινωνικός, απέτυχε να περάσει στην τελική φάση για να υπηρετήσει στην αστυνομία του Κουίνσλαντ.

qldgovernor

Η κατάληξη που είχε, ήταν όμως, πολύ καλύτερη αφού τον «υιοθέτησε» ο κυβερνήτης του Μπρίσμπεϊν, Paul de Jersey, κάνοντάς τον «Πρώτο Σκύλο» στην επίσημη κατοικία του.

qldgovernor

Εκεί ο Gavel έχει αναλάβει το καλωσόρισμα των επισκεπτών, επισήμων και μη, και έχει γίνει πλέον κάτι σαν σταρ των social media στην περιοχή. «Ο Gavel μάς ήρθε πέρυσι τον Απρίλιο, όταν ήταν μόλις έξι εβδομάδων κουτάβι.

qldgovernor

Προοριζόταν να γίνει κατόπιν εκπαίδευσης και μέσω ενός προγράμματος κοινωνικής ένταξης υπηρεσιακός σκύλος της αστυνομίας του Κουίνσλαντ.

qldgovernor

Ωστόσο δεν έδειξε την απαραίτητη κλίση για να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Δεν το έχουν όλοι οι σκύλοι αυτό κι ο Gavel απέδειξε πως είναι πολύ κοινωνικός.

qldgovernor

Ταιριάζει καλύτερα στην νέα του θέση και έχει γίνει πλέον ένα αξιολάτρευτο και αναγκαίο κομμάτι της ζωής μας εδώ», σχολίασε ο εκπρόσωπος του Government House του Κουίνσλαντ.

Βίντεο όταν ήταν μικρός:

#FlashbackFriday some of Gavel’s adorable first steps at Government House just over 12 months ago #Gavel #fromlittlethings #ViceRegal?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Governor of Queensland (@qldgovernor) στις

Ο Gavel έχει επίσης εξοικειωθεί τόσο πολύ με τους χώρους και έχει δεθεί με τον κυβερνήτη, που πολλές φορές παραβρίσκεται και σε συναντήσεις που έχει.

[dailymail]

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: