Βρήκε μια αδέσποτη Γάτα σε πολύ άσχημη Κατάσταση. Δείτε την Τεράστια ΑΛΛΑΓΗ της και θα σας Φτιάξει τη Διάθεση. - Fanpage

Βρήκε μια αδέσποτη Γάτα σε πολύ άσχημη Κατάσταση. Δείτε την Τεράστια ΑΛΛΑΓΗ της και θα σας Φτιάξει τη Διάθεση.

Μια ματιά στο πρόσωπο αυτής της γάτας και θα καταλάβετε ότι δεν είναι καλά – καθόλου καλά. Αυτός είναι ο Tuffy. Ο Tuffy είναι μια ημιάγρια γάτα η οποία ερχόταν στην αυλή ενός άντρα για φαγητό.

Για περίπου 3 μήνες, ο Tuffy εμφανιζόταν από θάμνους για να φάει κάτι, αλλά όταν ο άντρας πρόσεξε ότι ο Tuffy δεν ήταν καλά, κατάλαβε ότι έπρεπε να κάνει κάτι.

3

Ο άντρας έβαλε τον Tuffy μέσα τσάντα μεταφοράς για γάτες και κάλεσε τον οργανισμό Vancouver Orphan Kitten Rescue Association(VOKRA). Τα ιγμόρεια του Tuffy ήταν βουλωμένα και τα μάτια του μολυσμένα. Όταν ο Tuffy κατάλαβε ότι οι άνθρωποι του οργανισμού προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν, τους άφησε να του καθαρίσουν τα αυτιά και τα μάτια.

4

Του έδωσαν φάρμακα και του έβαλαν αντιβιωτική κρέμα στα μάτια. Όταν έφτασε στον οργανισμό, ήταν γεμάτος ψύλλους και η γούνα του ήταν μπλεγμένη. Του ξύρισαν την γούνα και οι ψύλλοι έφυγαν. Ο Tuffy ένιωθε πολύ καλύτερα!

5

Μια εβδομάδα μετά την διάσωση του, ο Tuffy είναι πιο δυνατός. Οι εθελοντές πλένουν το πρόσωπο του καθημερινά και ο Tuffy τους αφήνει να του χαϊδεύουν την πλάτη. Του βάζουν κρέμα για τα μάτια και του δίνουν αντιβιοτικά για να αντιμετωπίσει το κρύωμα του. Οι εθελοντές τον προσέχουν πολύ.

6

Όταν ήταν αρκετά υγιής, τον στείρωσαν και περιποιήθηκαν τα δόντια του. Κάποιοι άνθρωποι που φροντίζουν άγριες γάτες αναγνώρισαν τον Tuffy από μια φωτογραφία του VOKRA. Είπαν ότι ερχόταν μαζί με τις άλλες γάτες 8-9 χρόνια. Τον εξέτασαν και βρήκαν ότι είναι πολύ άγριος για να μείνει σε σπίτι.

7

Η λύση; Τον μετέφεραν σε ένα καταφύγιο ζώων όπου μπορεί να ζει μαζί με άλλες άγριες γάτες.

8

Credit: heroviral.com

Αφήστε το σχόλιο σας: