Βραζιλία: Σκύλος με αναπηρία εγκαταλείπεται δύο φορές την ίδια μέρα!! (Σκληρό vid) - Fanpage

Βραζιλία: Σκύλος με αναπηρία εγκαταλείπεται δύο φορές την ίδια μέρα!! (Σκληρό vid)

Ένα σκληρό βίντεο που ανέβηκε στο Facebook δείχνουν τον σκύλο να εγκαταλείπεται για δεύτερη φορά την ίδια ημέρα, σ’ έναν δρόμο της Βραζιλίας από μια γυναίκα!!
Ένας σκύλος με αναπηρία εγκαταλείφθηκε στο δρόμο δύο φορές την ίδια ημέρα από τους ιδιοκτήτες του, αφού πρώτα ενας καλός Σαμαρείτης τον είχε ήδη επιστρέψει. Σκληρές εικόνες δείχνουν το τετράποδο ζωντανό να εγκαταλείπεται από μια γυναίκα, κάποιες ώρες πριν επιστραφεί στην οικογένεια.

Μάλιστα, ο καημένος ο σκύλος, που ονομάζεται Tintin, εγκαταλείφθηκε ξανά από τον σύζυγο της γυναίκας.

Ο σκυλάκος έχει ένα λιγότερο μπροστινό πόδι και υποφέρει από μια αναπηρία στο άλλο του μπροστινό πόδι. Το άτυχο πλάσμα εγκαταλείφθηκε στην πόλη São Leopoldo, στη νότια Βραζιλία, στην πολιτεία Rio Grande do Sul.

Δείτε το σκληρό βίντεο που έχει γίνει viral στο Facebook και έχει λάβει χιλιάδες σχόλια:

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το σκυλί εγκαταλείφθηκε δύο φορές την ίδια μέρα μετά την επιστροφή του στην οικογένεια.


Ο Tintin εγκαταλείφθηκε δύο φορές σε μια μέρα (Εικόνα: CEN/@sempasaoleo)
Σύμφωνα με αναφορές, ο σκύλος με τα τρία πόδια έχει διασωθεί και βρίσκεται προς το παρόν στη φροντίδα των τοπικών υπηρεσιών προστασίας των ζώων.


Ο σκύλος βρίσκεται πλέον στη φροντίδα των τοπικών υπηρεσιών προστασίας των ζώων (Εικόνα: CEN)
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δήλωσαν ότι περισσότεροι από 30 άνθρωποι έχουν προσφέρθει να υιοθετήσουν το σκυλί, αφού το βίντεο δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Οι τοπικές αρχές διερευνούν την εγκατάλειψη του ζώου. (Εικόνα: CEN)
Τέλος, οι τοπικές αρχές διερευνούν την εγκατάλειψη του ζώου.

Αφήστε το σχόλιο σας: