Γνωρίστε τον 9χρονο που «πουλάει» τις ζωγραφιές του με κατοικίδια για να αγοράσει τρόφιμα για ζώα καταφυγίων - Fanpage

Γνωρίστε τον 9χρονο που «πουλάει» τις ζωγραφιές του με κατοικίδια για να αγοράσει τρόφιμα για ζώα καταφυγίων

Όταν ήμουν παιδί, ο καλύτερος φίλος μου και εγώ πουλούσαμε τα (τρομερά) μας σχέδια στους γείτονες, ώστε να μπορέσουμε να πείσουμε τους γονείς μας να μας πάνε σε ένα fast food. Αυτό το παιδί από τη Ρωσία είναι πολύ καλύτερο από εμάς με κάθε τρόπο.

Όχι μόνο οι πίνακες του είναι πραγματικά αριστουργήματα, αλλά δίνει όλα τα χρήματα που κερδίζει για να αγοράσει τρόφιμα και προμήθειες για καταφύγια ζώων.

Γνωρίστε τον Πάβρα Αμπράμοφ , 9χρονo από τη Ρωσία, σε μια αποστολή βοήθειας για αδέσποτα ζώα. Ο μικρός ζωγράφος κατοικεί στη μικρή πόλη του Αρζάμα στο Νίζνι Νόβγκοροντ, όπου ξοδεύει τις μέρες του ζωγραφίζοντας προσωποποιημένα πορτρέτα κατοικίδιων ζώων για τους ανθρώπους.

Η ομορφιά και η λεπτομέρεια των έργων του υπερβαίνουν πολύ την ηλικία του – τα έργα του είναι απίστευτα! Ακόμη καλύτερα, βάζει όλη τη σκληρή δουλειά μόνο για να μπορεί να δωρίσει τρόφιμα και προμήθειες σε τοπικά καταφύγια ζώων.

Ο Παύλος είναι η απόδειξη ότι ο καθένας μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει να γίνει αυτός ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος με τον δικό του τρόπο.

Ο Παύλος ξεκίνησε το έργο, που ονομάζεται “Kind Paintbrush”, με τη μητέρα του Ekaterina Bolshakova περίπου πριν από ένα χρόνο. Τα χρήματα πάνε στον Παύλο, ο οποίος δεν μπορούσε να ξεπεράσει την απώλεια του καλύτερου τετράποδου φίλου του και ήθελε να κάνει κάτι για να βοηθήσει τα αδέσποτα ζώα που περιπλανιούνται στους δρόμους της πόλης του.

Και έτσι, στη μνήμη του γλυκού Barsik, ο Pavel άρχισε να ζωγραφίζει εξατομικευμένα πορτρέτα κατοικίδιων ζώων.

Αυτό δεν είναι όλο, αυτό το δίδυμο μητέρα-γιος, το κάνουν για να βοηθήσουν τα ζώα που έχουν ανάγκη. Το ζευγάρι διαχειρίζεται επίσης μια ομάδα στην ρωσική ιστοσελίδα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης VK που ονομάζεται “Γίνε λίγο εθελοντής είσαι ικανός;”

Η ομάδα αποδεικνύει ξανά και ξανά ότι ακόμη και οι μικρότεροι πολίτες μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο όταν πρόκειται να καταστήσουν σε αυτόν τον κόσμο μια πιο φωτεινή θέση.

Εκτός από τη βοήθεια της μαμάς του, ο Παύλος εργάζεται εντελώς ανεξάρτητα. Δεν έχει ομάδα διευθυντών ή υπαλλήλων και δεν λαμβάνει εξωτερική βοήθεια από ταμεία ή οργανισμούς. Είναι ένας άνθρωπος που είναι αληθινός.

Αντί να ζητάει μετρητά, ο Παύλος ζητάει από τους πελάτες του να δωρίσουν κιλά κρέατος, ξηρά τροφή και προμήθειες σε τοπικά καταφύγια με αντάλλαγμα τα ζωγραφισμένα πορτρέτα των αγαπημένων κατοικίδιων ζώων τους.

Όταν του ζητηθεί να κάνει μία ζωγραφιά, επεξεργάζεται μια φωτογραφία του κατοικίδιου ζώου. Γνωρίζει όλα τα υποκείμενα του με το όνομα και συχνά έχει την ευκαιρία να τα συναντήσει αφού ολοκληρώσει το πορτρέτο του.

Ο Παύλος είναι πάντα περίεργος για το πώς οι ιδιοκτήτες συναντήθηκαν με τα τετράποδα μέλη της οικογένειάς τους.

Είναι βαθιά συγκινημένος από τις ιστορίες που ακούει για τα αδέσποτα ζώα που διασώθηκαν από τους κρύους δρόμους – αυτό καθιστά την σκληρή δουλειά του να αξίζει τον κόπο.

Αυτό που ξεκίνησε αρχικά ως τοπικό έργο έχει μετατραπεί σε κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Άνθρωποι μακριά από την πόλη του Αρζάμα, σε όλη τη Ρωσία και ακόμη και από διάφορα μέρη του κόσμου, φτάνουν τώρα στον Παύλο να τους κάνει τα πορτρέτα των κατοικίδιων ζώων τους, ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν στην φιλανθρωπική αποστολή.

Τα εκπληκτικά έργα τέχνης του Παύλου τώρα κρέμονται σε σπίτια στην Ισπανία, τη Γερμανία, και ο κατάλογος συνεχίζει να αυξάνεται.

Υπάρχει μόνο ένα καταφύγιο ζώων στον Αρζάμα. Αυτό είναι όπου ο Παύλος εθελοντώνει το χρόνο του. Είναι ο νεότερος εθελοντής στο καταφύγιο, όπου στεγάζονται πάνω από 100 σκύλοι.

Ανάλογα με το τι χρειάζεται το καταφύγιο ανά πάσα στιγμή, ο Παύλος ζητά οικιακές προμήθειες, αξεσουάρ, φαγητό και ούτω καθεξής.

Το πορτρέτο της γλυκιάς Ksyusha αγοράστηκε για 6 κιλά ξηρά τροφή, κονσερβοποιημένα τρόφιμα σκυλιών, επιδέσμους και φάρμακα.

Αυτό το αξιολάτρευτο πορτρέτο του Chuck ανταλλάχθηκε για 5 κιλά ξηράς τροφής, 10 κονσέρβες για σκύλους και αντιπαρασιτικά.

Το πορτρέτο του Jesse κοστίζει 7 κιλά παραπροϊόντων και 3 κιλά ξηρά τροφή.

Το πορτρέτο του Timofey ανταλλάχθηκε για μια συλλογή φαρμάκων και περιλαίμια για σκύλους.

Αυτά τα δύο χαριτωμένα χάμστερ ζωγραφίστηκαν σε αντάλλαγμα για 4 κιλά κονσερβοποιημένα τρόφιμα σκυλιών, 2,5 κιλά ξηρών τροφών, λουρί και ένα παιχνίδι.

Το πορτρέτο του Onyx ανταλλάχθηκε για 3 κιλά κονσερβοποιημένα τρόφιμα για σκύλους, 2,5 κιλά πλιγούρι βρώμης, 4 κιλά τροφή για σκύλους και οικιακές προμήθειες.

Το πορτρέτο των Rex, Tuzik, Keks και Lusya πρόσφερε 5 κουτιά κονσερβοποιημένου βοείου κρέατος, 1 λίτρο γάλακτος, 3 κιλά δημητριακών, ένα πακέτο ξηρών τροφίμων και 5 κιλά γαρνιτούρες.

Αυτά τα τρία τετράποδα αδέλφια ζωγραφίστηκαν με αντάλλαγμα 15 κιλών βοείου κρέατος.

“Η οικογένειά μας είναι υπερήφανη για το υπέροχο έργο του. Οι μέρες του έχουν προγραμματιστεί, θέλει να κάνει τα πάντα, δεν υπάρχει αρκετός χρόνος “, δήλωσε η μητέρα του Παύλου.

Ο Παύλος έχει μεγάλα όνειρα και σχεδιάζει να συνεχίσει να βοηθά τα ζώα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του. Στο μέλλον, θα ήθελε να γίνει αρχιτέκτονας και να οικοδομήσει ένα μεγάλο καταφύγιο ζώων. Εν τω μεταξύ, θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα έργα του για να κάνει τη διαφορά.

Πηγή: petsworld.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: