Οι Γονείς άφησαν το Μωρό μόνο μ'ένα άγριο Πιτ Μπουλ. Όταν επέστρεψαν δε Μπορούσαν να Πιστέψουν αυτό που Αντίκρισαν! - Fanpage

Οι Γονείς άφησαν το Μωρό μόνο μ’ένα άγριο Πιτ Μπουλ. Όταν επέστρεψαν δε Μπορούσαν να Πιστέψουν αυτό που Αντίκρισαν!

Τα πιτ μπουλ συχνά παρουσιάζονται ως μοχθηρά σκυλιά από τα μέσα ενημέρωσης. Αυτό μόνο επιδεινώνει το φόβο του κοινού για τη συγκεκριμένη ράτσα και για άλλα μεγάλα σκυλιά. Μια οικογένεια όμως κάνει τα πάντα για να αλλάξει αυτό. 

1

Αυτό το πιτ μπουλ με το όνομα Akamaru, γκρεμίζει κάθε στερεότυπο που θέλει αυτά τα σκυλιά να είναι επιθετικά και αιμοβόρα. Όχι μόνο ο  Akamaru είναι πολύ φιλικός, αλλά ο αγαπημένος του φίλος για αγκαλίτσες είναι το μωρό της οικογένειας!

2

Ο ιδιοκτήτης του Akamaru, ο Justin Acuff, μοιράζεται τις φωτογραφίες του σκύλου του για να γνωστοποιήσει ότι τα πιτ μπουλ όχι μόνο δεν γεννιούνται με δολοφονικό ένστικτο, αλλά εκπαιδεύονται από να γίνουν επιθετικά μόνο από τους ιδιοκτήτες τους

3

Η οικογένεια του Justin δεν ανησυχεί ότι ο Akamaru μποεί να βλλαψει το μωρό, επειδή τον έχουν εκπαιδεύσει κατάλληλα και τον έχουν κοινωνικοποιήσει.

4

Όσοι χρησιμοποιούν πιτ μπουλ σε κυνομαχίες, τα έχουν εκπαιδεύσει να είναι επιθετικά. Αυτή η ράτσα εκ φύσης έχει μεγάλο σαγόνι και στόμα, που προσελκύει όσους διοργανώνουν αγώνες κυνομαχίας. Δυστυχώς, αυτή η ράτσα χρησιμοποιείται για πολύ καιρό σε τέτοιου είδους κυνομαχίες, και υπάρχει η γενική πεποίθηση ότι τα πιτ μπουλ γεννιούνται με έμφυτη επιθετικότητα.

5

6

Ευτυχώς, υπάρχουν άτομα σαν τον Justin που προσπαθούν να δώσουν ένα τέλος σε αυτή τη κακή φήμη για τα πιτ μπουλ.

7

Με την κατάλληλη φροντίδα και αγάπη, τα πιτ μπουλ μπορούν να γίνουν στοργικά και φιλικά σκυλιά!

8

Credit: Honesttopaws

Αφήστε το σχόλιο σας: