Γυναίκα παραιτήθηκε από τη δουλειά της και έψαχνε 57 μέρες τον χαμένο σκύλο της - Fanpage

Γυναίκα παραιτήθηκε από τη δουλειά της και έψαχνε 57 μέρες τον χαμένο σκύλο της

Ο σκύλος το έσκασε από δωμάτιο ξενοδοχείου, τρομαγμένος από καταιγίδα, ενώ η ιδιοκτήτριά του έλειπε, κατά τη διάρκεια εκδρομής. Με επιμονή και αισιοδοξία η γυναίκα τον πήρε ξανά στην αγκαλιά της.

Τον τίτλο της πιο αφοσιωμένης ιδιοκτήτριας σκύλου στον κόσμο μπορεί να δικαιούται μια γυναίκα από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, καθώς παραιτήθηκε από τη δουλειά της ως ταχυδρόμος και βγήκε για 57 μέρες αυτή και ο σύζυγός της στους δρόμους ψάχνοντας το ζώο τους που είχε χαθεί.

Ο σκύλος τους, ράτσας μπόρντερ κόλεϊ, ονόματι Κέιτι, το έσκασε από δωμάτιο ξενοδοχείου τρομαγμένος από καταιγίδα, κατά τη διάρκεια εκδρομής τους στη Μοντάνα.

Σύμφωνα με τους New York Times, το ζευγάρι έλειπε όταν ο σκύλος έφυγε. Όταν γύρισε και διαπίστωσε την απουσία άρχισε να ψάχνει στους γύρω δρόμους και τις επόμενες μέρες τύπωσε και μοίρασε φυλλάδια ενώ γνωστοποίησε το θέμα και στα social media. Άφησε, επίσης, μπολ και κουβέρτες σε στρατηγικά σημεία της περιοχής. Χρησιμοποίησε μέχρι και το αγαπημένο σνακ του ζώου σε παγίδες. Τίποτα όμως…

Όταν η γυναίκα έμαθε από τη δουλειά της ότι δεν μπορεί να λείψει άλλο, δήλωσε παραίτηση. “Η Κέιτι ήταν απλά πολύ πιο σημαντική για μένα και είπα ‘θα δουλέψω αυτή την εβδομάδα και μετά τέλος”, είπε στους New York Times.

❤️🐾 “KATIE FINALLY HOME” 🐾❤️ (Turn up your volume)

Gepostet von Debora Larose am Dienstag, 17. September 2019

Η επιμονή τους και η αισιοδοξία τους τελικά τους βγήκαν σε καλό, αφού μετά από 57 ημέρες αναζήτησης το σκυλί βρέθηκε με τη βοήθεια των κατοίκων ενός μικρού χωριού άλλης πολιτείας. Τους πήραν τηλέφωνο και τους είπαν ότι ένα σκυλί που έμοιαζε με αυτό που φαινόταν στα φυλλάδια που είχαν μοιράσει εκεί την προηγούμενη μέρα, κάνει βόλτες στο χωριό.

Η Κέιτι είχε αδυνατίσει και ήταν αφυδατωμένη αλλά ήταν πίσω στην αγκαλιά της οικογένειάς της. “Έτρεχαν δάκρυα, ουρλιάζαμε. Οι άνθρωποι σταμάταγαν τα αυτοκίνητά τους, έβγαιναν έξω και μας αγκάλιαζαν. Νομίζω ότι όλη η περιοχή έμαθε ότι την είχαμε βρει”, τόνισε η γυναίκα στο The Spokesman-Review.

[news247.gr]

Αφήστε το σχόλιο σας: