Δικαίωση! Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον άνδρα που κλώτσησε σκυλάκι στην Κομοτηνή (video) - Fanpage

Δικαίωση! Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον άνδρα που κλώτσησε σκυλάκι στην Κομοτηνή (video)

Ήγγικεν η ώρα για να τιμωρηθούν όλοι όσοι εξακολουθούν να βασανίζουν αθώα πλάσματα στην χώρα μας, η οποία δυστυχώς κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις με υψηλά ποσοστά κακοποίησης ζώων στην Ευρώπη. Τα θλιβερά αυτά νούμερα, εξακολουθούν να αποτελούν «πληγή» για την Ελλάδα, παρά το αυστηρό νομικό πλαίσιο που έχει ψηφιστεί. Τα πρόστιμα είναι «βαριά» αρκεί να ταυτοποιηθούν οι ένοχοι, κάτι που προφανώς απαιτεί να γίνονται οι καταγγελίες έστω και ανώνυμα.

Σύμφωνα με το fonirodopis.gr, το απόσπασμα από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε πριν λίγες μέρες άνδρα να κλωτσάει ένα ήσυχο αδέσποτο σκυλί που ήταν ξαπλωμένο στο πεζοδρόμιο, έφτασε στα χέρια της αστυνομίας, μετά από καταγγελία του πρόεδρου της Φιλοζωικής Κομοτηνής, Παναγιώτη Γκουδουσίδη.

Ο δράστης ταυτοποίηθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και του ασκήθηκε ποινική δίωξη, αλλά και πρόστιμο 30.000 ευρώ. Ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης όμως σε σε περίπτωση αθώωσης του από τα ποινικά δικαστήρια, το πρόστιμο ακυρώνεται.

Ο Παναγιώτης Γκουδουσίδης ευχαρίστησε τις Αστυνομικές Αρχές και προειδοποίησε ότι δεν θα μείνει ατιμώρητη καμία περίπτωση κακοποίησης ζώου στην Κομοτηνή. Επιπλέον, τόνισε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που έριξε πρόσφατα φόλες στην περιοχή της Τσανάκλειου Σχολής και σκότωσε 3 σκυλιά, βρίσκονται σε καλό στάδιο.

Αφήστε το σχόλιο σας: