ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΚΥΛΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 37 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ) - Fanpage

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΚΥΛΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 37 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας σκύλος, οποιασδήποτε φυλής ή κατάστασης, έχει βασικά δύο ένστικτα: επιβίωση και κυνήγι.

Σε αυτούς τους τύπους καταστάσεων συνειδητοποιούμε πραγματικά πόσο ισχυρό και απίστευτο μπορεί να είναι το ένστικτο επιβίωσης των ζώων.

Οι καταστροφές, είναι φυσικά γεγονότα που μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Η κύρια ζημιά έχει προκληθεί σε πόλεις που υπέστησαν πολλές καταρρεύσεις και, φυσικά, σε εκείνες που έχουν κολλήσει κάτω από τα ερείπια. Ένα γενναίο μικρό σκυλί , μετά από 37 ημέρες , κέρδισε την πρόκληση ενάντια στη φύση.

Ένας γενναίος σκύλος έπρεπε να επιβιώσει για 37 συνεχείς μέρες αφού παγιδεύτηκε κάτω από ένα σωρό ερειπίων , αφού κατέρρευσε πλήρως ένας οικισμός.

Το ατύχημα που συνέβη τον περασμένο Ιούλιο παγίδευσε το σκυλάκι κάτω από ένα σπίτι για περισσότερο από ένα μήνα, μετά από μια ισχυρή πλημμύρα στην πόλη Cangbaotian της Κίνας. Όταν βρέθηκε, μόλις ανάπνεε και ήταν έξι φορές λιγότερο από το κανονικό . Ωστόσο, παρά όλα αυτά, φαινόταν χαρούμενος που κέρδισε το παιχνίδι του θανάτου.

«Σε τέτοιου είδους καταστάσεις είναι όταν συνειδητοποιούμε πραγματικά πόσο ισχυρό και απίστευτο μπορεί να είναι το ένστικτο επιβίωσης των ζώων», δήλωσε ο Chen Yogen, ένας από τους χωρικούς που επηρεάστηκε περισσότερο από τις κατολισθήσεις και είναι υπεύθυνος για το κουτάβι.

Η κοινότητα αυτού του χωριού είχε λάβει προηγούμενες προειδοποιήσεις για την κατάσταση της γης και είχε ειδοποιηθεί για να εκκενώσει την περιοχή λόγω του κινδύνου για ανθρώπινες ζωές. Μετά το ατύχημα, από όλες τις υπάρχουσες κατασκευές, μόνο 130 περίπου έμειναν όρθιοι .

Το μικρό επέζησε από όλες τις πιθανότητες

Παρά το γεγονός ότι οι ντόπιοι δεν τους επετράπη να επιστρέψουν μέχρι οι αρχές να θεωρήσουν ότι η περιοχή είναι ασφαλή. Στις αρχές Αυγούστου, όταν Yongen ήταν σε θέση να επιστρέψει στην πατρίδα τους για να ανακτήσει τα υπάρχοντά, άκουσε γάβγισμα σε κοντινή απόσταση και λυγμούς κάτω από ένα σωρό από μπάζα που ανήκαν κάποτε στο σπίτι του.

Ο άντρας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Νόμιζε ότι έχει παραισθήσεις. Ο σκύλος του είχε επιζήσει μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από την τρομερή τραγωδία, και η ψυχή του φωτίστηκε με χαρά βλέποντας τον πιστό σύντροφό του και την τεράστια βούλησή του να ζήσει.

Πριν τον βγάλει από τα ερείπια, ο Yongen προσπάθησε να το ενυδατώσει με αγάπη.

Μέσα σε λίγα λεπτά, ένα υποστηρικτικό πλήθος πήγε στον Τσεν και άρχισε να τον βοηθά να καθαρίσει τα ερείπια για να βγάλει τον σκύλο του , μια εργασία που διήρκεσε περίπου 10 ώρες. Αρχικά έσκαψαν μια μεγάλη τρύπα, αρκετά ώστε να είναι σε θέση να τροφοδοτήσουν το μικρό ζώο με τροφή, στη συνέχεια διευρύνθηκαν για να το αφαιρέσουν τις πέτρες, το τσιμέντο και τα ξύλα.

«Και είναι, σίγουρο, αν αυτό το σκυλάκι μιλούσε, σίγουρα θα είχε μια απίστευτη ιστορία να πει στα παιδιά και τα εγγόνια του, για το πώς επέζησε 37 ημέρες θαμμένος», δήλωσε ο Τσεν.

Το μικρό αγόρι ήταν περισσότερο από ποτέ ευτυχισμένο βλέποντας όλα αυτά τα γνωστά πρόσωπα που ήρθαν να τον σώσουν , και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, αναρρώνοντας σαν πρωταθλητής από αυτό το ατύχημα που, που αν δεν ήταν η αγάπη του για τη ζωή και η βοήθεια του ανθρώπου του θα μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή του.

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ευτυχώς, αυτή η θέληση του σκύλου να ζήσει ήταν ισχυρότερη και τον κράτησε πάντα ελπιδοφόρο και σε εγρήγορση, περιμένοντας τον αγαπημένο του άνθρωπο.

Αφήστε το σχόλιο σας: