Η Αστυνομία έκανε έλεγχο σε ένα ζευγάρι που πουλούσε κουτάβια στον δρόμο. Αυτό που ανακάλυψε; Θα σας εξοργίσει! - Fanpage

Η Αστυνομία έκανε έλεγχο σε ένα ζευγάρι που πουλούσε κουτάβια στον δρόμο. Αυτό που ανακάλυψε; Θα σας εξοργίσει!

Στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, διαδραματίστηκε μια δυσάρεστη σκηνή. Ένα ζευγάρι προσπαθούσε να πουλήσει δύο κουτάβια ηλικίας έξι εβδομάδων στο δρόμο, αφήνοντάς τα εκτεθειμένα στον ήλιο κατά τη διάρκεια των πιο καυτών ωρών της ημέρας.

Ένας άντρας κάλεσε ανώνυμα την αστυνομία και ανέφερε το περιστατικό. Σύντομα, η DLRG (German Life Saving Society) έφτασε για να διασώσει τα αβοήθητα κουτάβια. Τα μικροσκοπικά σκυλιά ήταν εντελώς αφυδατωμένα και πολύ κοντά στο να πάθουν θερμικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

1

Μόλις τα σκυλιά αισθάνθηκαν καλύτερα, αγκάλιασαν τους διασώστες τους! Και τα δύο κουτάβια είναι καλά και αναρρώνουν σε ένα καταφύγιο. Έχουν τεθεί κυρώσεις κατά των πωλητών, καθώς και αστυνομική έρευνα για παραβίαση του νόμου περί καλής μεταχείρισης των ζώων!

2

Τα φτωχά πλασματάκια! Πως μπόρεσε κάποιος να είναι τόσο σκληρός και αναίσθητος; Ευτυχώς που κάποιος πολίτης έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον και ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία.

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: