Η Γηραιότερη Γάτα στον κόσμο είναι 31 χρονών και έχει ακόμα αρκετές ζωές καβάτζα! - Fanpage

Η Γηραιότερη Γάτα στον κόσμο είναι 31 χρονών και έχει ακόμα αρκετές ζωές καβάτζα!

Αυτός ο τιγρέ γάτος, ο οποίος είναι υποψήφιος για τον τίτλο της γηραιότερης γάτας στον κόσμο, μόλις γιόρτασε τα 31α γενέθλιά του (ισοδύναμα με 141 ανθρώπινα χρόνια). Το όνομά του είναι Nutmeg και επέλεξε τους ανθρώπους του μετά από μία επίσκεψή του στην αυλή τους περίπου 26 χρόνια πριν.

Οι στοργικοί ιδιοκτήτες του, η Liz και ο Ian Finlay υιοθέτησαν τον αδέσποτο γάτο το 1990. Όταν τον πήγαν τότε στον κτηνίατρο για τη θεραπεία του αποστήματος που είχε στον λαιμό, έμαθαν πως ήταν τουλάχιστον 5 ετών. Αυτό κάνει τον Nutmeg την γηραιότερη γάτα στον κόσμο, αλλά για να πληρούν τις προϋποθέσεις για το βραβείο Guinness Records, οι ιδιοκτήτες πρέπει να δείξουν τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ηλικία του και αυτό είναι αρκετά δύσκολο, αλλά ψάχνουν να τα βρουν.

Πέρυσι, ο Nutmeg έπασχε από ένα πολύ σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά τώρα είναι μία χαρά, κάνοντας τους γύρω του να αναρωτιούνται πόσες ζωές έχει αυτή η γάτα. Όπως μας είπαν οι ιδιοκτήτες του: «Δεν είναι αυτός η γάτα μας, εμείς είμαστε οι άνθρωποί του και ποτέ δεν μας επιτρέπει να το ξεχάσουμε αυτό. Ίσως αυτό είναι το μυστικό του για την μακρά και ευτυχισμένη ζωή του.»

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Credits: Bored Panda

Αφήστε το σχόλιο σας: