Η οικογένεια του λέει ότι τώρα είναι «αηδιαστικός» αφού τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο-δεν τον θέλουν πια - Fanpage

Η οικογένεια του λέει ότι τώρα είναι «αηδιαστικός» αφού τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο-δεν τον θέλουν πια

Μερικές φορές η υιοθέτηση ενός κατοικίδιου ζώου είναι επίσης θέμα ματαιοδοξίας. Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε πόσοι άνθρωποι προτιμούν να πληρώνουν πολλά χρήματα για ένα σκύλο ή γάτα μόνο λόγω της φυλής ή της σπανιότητας του, καθώς και τον αριθμό των ανθρώπων που εγκαταλείπουν τους τριχωτούς συντρόφους τους μόνο για πράγματα όπως η εμφάνιση ή η υγεία τους.

Μιλώντας για αυτό, μπαίνουμε σε πολύ εξωφρενικά θέματα όπως η παραμέληση. Πολλές οικογένειες στρέφονται σε καταφύγια για να αφήσουν τα σκυλιά ή τις γάτες τους επειδή είναι ήδη σε μια συγκεκριμένη ηλικία, έχουν διαγνωστεί με ασθένεια ή δεν ξέρουν πώς να τους παρέχουν σωστή φροντίδα.

Άλλοι πηγαίνουν λίγο πιο μακριά: τα εγκαταλείπουν , χωρίς να ενδιαφέρονται για το μέλλον τους, που αυτά τα μικρά ζώα θα τρέχουν στους δρόμους ανυπεράσπιστα.

Ο σκίουρος είναι ένα από αυτά τα κουτάβια που απορρίφθηκε από την οικογένεια για τους πιο εξωφρενικούς λόγους που μπορείτε να φανταστείτε.

Ο σκίουρος δεν μπόρεσε να σώσει το μπροστινό του πόδι μετά το ατύχημα.

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε την ιστορία του Σκίουρου

Τότε ήρθε το χειρότερο. Όταν ο Σκίουρος επέστρεψε στο σπίτι με το ακρωτηριασμένο πόδι, η οικογένειά της την απέρριψε αμέσως . Υποστήριξαν πράγματα όπως ότι το σκυλάκι φαινόταν αηδιαστικό και ότι η εμφάνιση του ήταν τόσο φρικτή που φοβόταν τα παιδιά τους.

Ήρθε η ώρα να απαλλαγούν από τον σκίουρο, ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεται το σκυλάκι ή εάν αυτή η απόφαση θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα, όπως ταλαιπωρία ή επακόλουθη κατάθλιψη. Ευτυχώς, πήγε στη διάσωση των Sidewalks Specials, η οποία λειτουργεί στο Κέιπ Τάουν.

Απορρίφθηκε από την οικογένεια του

Αυτοί οι άνθρωποι ανέλαβαν τον Σκίουρο όταν οι άνθρωποι που αγαπούσε περισσότερο στον κόσμο του γύρισαν την πλάτη τους και ξεκίνησαν να βρουν για αυτόν μια στοργική οικογένεια που θα μπορούσε να τον δεχτεί όπως είναι.

Στην αρχή το σκυλάκι ένιωσε πολύ λυπημένο, πολύ μοναχικό , αλλά καθώς η επιμονή μιας κύριας, αρετή των ανθρώπων που αγωνίζονται για την ευημερία των ζώων, αυτοί οι διασώστες πέτυχαν …

Ο σκίουρος έχει βρει μια νέα οικογένεια έτοιμη να τον αγαπήσει μέχρι το τέλος! Τώρα ονομάζεται Squash και για να το ολοκληρώσω, έχει έναν μικρό ανθρώπινο αδερφό, τον Seb, με τον οποίο περνά ένα μεγάλο μέρος του χρόνου του.

Η οικογένεια δεν φροντίζει μόνο τον σκουός, αλλά και ένα άλλο σκυλί και είναι ωραίο να τον βλέπεις να παίζει και να τρέχει, σαν να μην είχε χάσει ποτέ ένα από τα πόδια του στη ζωή του . Μερικές φορές αρνούμαστε ευκαιρίες σε αυτά τα όντα, πιστεύοντας ότι δεν θα είναι σε θέση να το ξεπεράσουν και να μας δώσουν σημαντικά μαθήματα ζωής!

Το Squash είναι τώρα στα χέρια μιας υπέροχης οικογένειας

Αν το πιστεύετε και αυτό, θα ήταν ωραίο να μοιραστείτε την ιστορία του σκουός με τους φίλους σας, γιατί δεν ξέρετε πόσα κατοικίδια ζώα στον κόσμο περνούν τα ίδια με αυτόν.

Αφήστε το σχόλιο σας: