Η Πανέμορφη Ιστορία ενός Πιανίστα που έσωσε 9 Αδέσποτες Τραυματισμένες Γάτες κι Εκείνες έγιναν το πιο Πιστό Κοινό του! - Fanpage

Η Πανέμορφη Ιστορία ενός Πιανίστα που έσωσε 9 Αδέσποτες Τραυματισμένες Γάτες κι Εκείνες έγιναν το πιο Πιστό Κοινό του!

Αυτός είναι ο Sarper Duman και οι γάτες του.

33

Ο Duman είναι πιανίστας και μένει στην Κωνσταντινούπολη. Πέρα από το πάθος του για την μουσική, είναι αφοσιωμένος στις γάτες του. Έσωσε 9 γάτες από τον δρόμο και τις βοήθησε να αναρρώσουν.

«Έχω 9 γάτες πλέον. Όλες προέρχονται από τον δρόμο. Τις βρήκα τραυματισμένες και τις βοήθησα να συνέλθουν», είπε.

34

«Παίζω πιάνο κάθε βράδυ στο σπίτι μου και όποτε παίζω, οι γάτες μου έρχονται γύρω μου, κάθονται μαζί μου και τους αρέσει να κοιμούνται γύρω από το πιάνο.» Τους αρέσει να κάθονται στα πλήκτρα, όταν δεν παίζει ο Duman.

35

Ο Duman τους φέρεται βασιλικά. «Είναι ήρεμες κι εγώ είμαι πιο ήρεμος χάρη σε εκείνες.» Μία από τις γάτες του είναι τυφλή και τους αρέσει να κάθονται μαζί έξω και να ακούνε τα πουλιά.

36

«Η αγαπημένη στιγμή του Veysel είναι όταν κάθεται στο παράθυρο. Μας αρέσει να αναπνέουμε τον καθαρό αέρα και να ακούμε τα πουλιά. Κάθομαι μαζί με τον άγγελο μου στο παράθυρο μια ώρα τη μέρα.» Οι γάτες είναι πολύ δεμένες μαζί του. Όταν τις βρήκε, ήταν σε άσχημη κατάσταση και τις υιοθέτησε.

37

Όποτε παίζει, οι γάτες μαζεύονται γύρω του και τον ακούνε. Είναι οι πιο πιστοί θαυμαστές του.

38

Σε μια γάτα αρέσει τόσο πολύ η μουσική, που κάνουν μαζί ντουέτο.

39

Πρόσφατα έσωσε και έφερε στην οικογένεια την 9η γάτα. Κάθε βράδυ κάνουν όλοι μαζί αγκαλιές.

40

Έσωσε τις ζωές τους, τους χάρισε ένα σπιτικό και πλέον είναι οι πιο πιστοί σύντροφοι του. «Είναι η ζωή μου, είναι η καρδιά μου, είναι η γαλήνη μου», είπε.

41

Πώς σας φάνηκε η ιστορία του;

Credit: 9gag.com

Αφήστε το σχόλιο σας: