Η 15χρονη έσωσε το σκύλο της από τα νύχια ενός γερακιού - Fanpage

Η 15χρονη έσωσε το σκύλο της από τα νύχια ενός γερακιού

Το κύριο μέλημα των ιδιοκτητών για τα κατοικίδια ζώα τους είναι η ευημερία τους.

Η διάφορες περιπτώσεις καταστάσεων που θέτουν σε κίνδυνο τα κατοικίδια ζώα σας είναι απελπιστική, οπότε ένας καλός ιδιοκτήτης θα κάνει ότι μπορεί για να τα προστατεύσει, αλλά μερικές φορές, ακόμη και αυτό δεν είναι αρκετό για να αποτρέψετε τυχόν θάνατο ή ατύχημα.

Ωστόσο, ένα πρόβλημα που λίγοι ιδιοκτήτες ζώων γνωρίζουν είναι να πολεμήσουν ένα άλλο ζώο σε μια προσπάθεια να σώσουν το αγαπημένο τους κατοικίδιο.

Ενώ τα σκυλιά τσακώνονται στα πάρκα και οι γάτες μπαίνουν συχνά… σε διάφορες καταστάσεις, οι γάτες, τουλάχιστον έχουν την δυνατότητα να επιτεθούν- επιθέσεις που αναμένονται. Το τελευταίο πράγμα που κάθε ιδιοκτήτης σκύλου θα περίμενε να προσπαθήσει να γλυτώσει το σκύλο του είναι ένα γεράκι, αλλά αυτό ακριβώς συνέβη με την 15χρονη Cecilia Celis, κάτοικο του Λας Βέγκας.

Αυτή είναι η δραματική στιγμή που πολέμησε με το αρπακτικό πουλί καθώς προσπάθησε να αρπάξει το τεριέ του Γιορκσάιρ:

Όταν η Cecilia συνειδητοποίησε ότι το κουτάβι της ούτε ένα κιλό δέχτηκε επίθεση από το γεράκι με την κόκκινη ουρά, η πρώτη της αντίδραση ήταν να φωνάζει στο ζώο με την ελπίδα ότι θα εγκαταλείψει το θήραμα του.

Αλλά όταν αυτό δεν είχε αποτέλεσμα, άρπαξε το πλησιέστερο πράγμα σε αυτήν, ένα μαξιλάρι, και το χρησιμοποίησε για να χτυπήσει το πουλί. Απίστευτο, χρειάστηκαν τρία δυνατά χτυπήματα πριν το γεράκι τελικά εγκαταλείψει την επιδίωξη του για το τεριέ.

Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μεμονωμένο περιστατικό, τα αρπακτικά πουλιά είναι γνωστό ότι αρπάζουν και σκοτώνουν σκύλους και άλλα μικρά κατοικίδια ζώα, όπως κουνέλια και ινδικά χοιρίδια. Σύμφωνα με το Spruce Pets, τα αρπακτικά πουλιά που πιθανότατα επιτίθενται σε ένα μικρό ζώο είναι οι υπέροχες κουκουβάγιες και τα γεράκια, όπως συνέβη σε αυτό το περιστατικό, γεράκι με κόκκινη ουρά.

Στην τρομακτική στιγμή, τα δύο σκυλιά, η Λούλου που δέχθηκε επίθεση, και η αδερφή της Χάιντι, έπαιζαν στην αυλή, ευτυχώς η Σετσιλία ήταν κοντά και, σε μια ασυνήθιστη προσπάθεια, πολέμησε ουσιαστικά με το πουλί για να την αφήσει και να απελευθερώσει το σκυλάκι της.

Ενώ το γεράκι είχε τα νύχια του κάτω από το λαιμό της Λούλου, η Σεσίλια έψαχνε κάποιο τρόπο για να διώξει το πουλί και να την απελευθερώσει. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα έντασης, βρήκε τελικά ένα μαξιλάρι και χτύπησε το πουλί μέχρι να απελευθερώσει τη Λούλου και πέταξε.

Η Cecilia εσπευσμένα πήγε τη Lulu στον κτηνίατρο. Το γεράκι με την κόκκινη ουρά που της επιτέθηκε είχε φύγει, αλλά άφησε το σημάδι του στη Lulu. Μια βαθιά πληγή στο λαιμό του Yorkie που θα οδηγούσε στο χειρότερο, εάν η Cecilia δεν την είχε πάει εγκαίρως στον κτηνίατρο.

Οι κάμερες παρακολούθησης κατέγραψαν όλη τη δράση, ρίξτε μια ματιά:

Πηγή: .petsworld.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: