Ισπανοί κακοποίησαν Σκυλιά με τον Χειρότερο Τρόπο. Τώρα, γίνεται Έκκληση για να βρεθούν οι Ένοχοι. - Fanpage

Ισπανοί κακοποίησαν Σκυλιά με τον Χειρότερο Τρόπο. Τώρα, γίνεται Έκκληση για να βρεθούν οι Ένοχοι.

Πρόσφατα εμφανίστηκαν οι σοκαριστικές φωτογραφίες δύο υποσιτισμένων σκύλων, τους οποίους κάποιος είχε πετάξει από ένα κινούμενο φορτηγάκι στην Ισπανία.

Οι σκύλοι ήταν τόσο αδύνατοι που τα κόκαλα τους διαγράφονταν κάτω από το δέρμα τους. Βρέθηκαν κοντά σε ένα πανεπιστήμιο στην πόλη Ciudad Real και τους ανέλαβε υπό την προστασία του ένας φιλοζωικός οργανισμός.

Η αστυνομία ξεκίνησε μια έρευνα για να ανακαλύψει που είχαν κακοποιήσει τους σκύλους οι οποίοι ήταν υπερβολικά αδύνατοι και τους έλειπαν κομμάτια από το τρίχωμα.

3

4

Το Protectora La Bienvenida Ciudad Real, το πρακτορείο που φροντίζει τους σκύλους, τους ονόμασε Raiz (Ρίζα) και Tierra (Γη). Λέγεται ότι το δέρμα τους είναι τόσο ροζ γιατί δεν έβγαιναν πολύ στον ήλιο.

Η Carmen Diaz, εθελόντρια, είπε: “Ήταν εντελώς εγκαταλελειμμένα, χωρίς νερό ή φαγητό. Αυτή η κατάσταση δεν είναι ζήτημα εβδομάδων ή μηνών.”

Έχοντας δουλέψει πάνω από 35 χρόνια στον οργανισμό, είπε ότι ποτέ δεν είχε ξαναδεί ζώα σε τόσο άσχημη κατάσταση.

5

6

Τα ζώα μεταφέρθηκαν στο άσυλο από ντόπιους που τα είδαν όταν τα πετούσαν από το φορτηγάκι, σύμφωνα με αναφορές, αλλά οι πινακίδες ήταν βγαλμένες κι έτσι η αστυνομία δυσκολεύεται να εντοπίσει του ύποπτους.

Οι μάρτυρες είπαν επίσης ότι είδαν κι άλλους σκύλους στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά δεν ξέρουν τι έγινε με αυτούς.

7

Η Πολιτοφυλακή ανέβασε ένα tweet ζητώντας πληροφορίες από όποιον ήξερε κάτι που θα συνέβαλλε στην έρευνα και τον εντοπισμό των υπόπτων. Οι φωτογραφίες των σκύλων κοινοποιήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας την οργή των χρηστών.

8

“Όποιοι ξέρουν κάτι και δεν κάνουν τίποτα, είναι δειλοί και εγκληματίες”, γράφει κάποιος. “Δεν πιστεύω ότι κανείς στην περιοχή δεν γνωρίζει τους ύποπτους.”

9

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: