Κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο εν μέσω Καύσωνα για να δει τι Παθαίνουν τα εγκλωβισμένα Ζώα. Αυτό που διαπίστωσε, θα σας Σοκάρει! - Fanpage

Κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο εν μέσω Καύσωνα για να δει τι Παθαίνουν τα εγκλωβισμένα Ζώα. Αυτό που διαπίστωσε, θα σας Σοκάρει!

Μία φιλόζωη νεαρή γυναίκα κάνει κάτι ακραίο για να πείσει τους ιδιοκτήτες σκύλων να μην αφήνουν τα ζώα τους μέσα στο αυτοκίνητο τις μέρες με καύσωνα.

Η Jess Ritchie, 24 ετών, κατέγραψε ένα 10λεπτο βίντεο κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου καύσωνα, όπου υπέβαλλε τον εαυτό της σε ένα πείραμα μένοντας στο αυτοκίνητο με τα παράθυρα κλειστά και τον κλιματισμό απενεργοποιημένο σε μια ηλιόλουστη μέρα, με τον ίδιο τρόπο που κάποιοι αμελούν να αφήσουν τα ζώα τους μέσα στο αυτοκίνητο σε μια ζεστή μέρα με πολλές φορές τραγικά αποτελέσματα.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η κοπέλα μετράει την συνεχώς αυξανόμενη θερμοκρασία. Μόλις την περασμένη εβδομάδα σε μια επαρχιακή πόλη της Αγγλίας, αστυνομικοί έσπασαν το παράθυρο ενός οχήματος για να σώσουν ένα σκυλάκι που παραλίγο να πεθάνει, καθώς δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Παρακολουθήστε παρακάτω το συγκλονιστικό βίντεο με παρόμοιες συνθήκες που βιώνουν τα ζώα σε κλειστά οχήματα.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: