Κούπερ… ο σκύλος Αϊνστάιν, που έχει ικανότητες μωρού 18 μηνών! - Fanpage

Κούπερ… ο σκύλος Αϊνστάιν, που έχει ικανότητες μωρού 18 μηνών!

Ο Κούπερ, ένα χαριτωμένο Σι-Τζου, δεν μοιάζει με τον Αλβέρτο Αϊνστάιν μόνο στον τρόπο με τον οποίο βγάζει τη γλωσσίτσα του. Είναι ό,τι πιο κοντινό υπάρχει στο ζωικό βασίλειο στο τεράστιου IQ επιστήμονα, σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά του.

Έπειτα από μήνες εκπαίδευσης, ο δύο ετών τρισχαριτωμένος σκύλος έχει μάθει να κάνει 60 διαφορετικά κόλπα, από το να δίνει την πατουσίτσα του μέχρι να μετράει πόσες λιχουδιές είναι αφημένες μπροστά του!

Ειδικοί εκτιμούν ότι οι ικανότητές του φτάνουν το επίπεδο εκείνων ενός νηπίου 18 μηνών.

Ο Κούπερ μένει με την ιδιοκτήτριά του, την 28χρονη Κίρστι Φόρεστερ, σχεδιάστρια σελίδων διαδικτύου, σ’ ένα σπίτι στο Λανκασάιρ της Βρετανίας. Η οικία, αν και η Φόρεστερ δεν έχει παιδιά, είναι γεμάτη με πλαστικά κουτιά διαφορετικών σχημάτων και γενικά όλα εκείνα τα εκπαιδευτικά παιχνίδια που απευθύνονται σε νήπια.

Όπως είναι φυσικό, η αφεντικίνα του Κούπερ έχει καταγράψει με κάμερα όλα τα κατορθώματά του, τα οποία ανεβάζει στη σελίδα του στο YouTube, ελκύοντας σχεδόν ένα 1.000.000 χρήστες, ενώ έχει κάνει ήδη πολλές εμφανίσεις σε τηλεοπτικά σόου ανά τον κόσμο. Αυτή η δόξα όμως δεν είναι αρκετή, σύμφωνα με μια μάνατζερ, η οποία επιμένει ότι ο Κούπερ μπορεί να βγάλει μια περιουσία!

Πολλοί ιδιοκτήτες παίρνουν τον δρόμο του “Βρετανία έχεις ταλέντο”, αλλά αυτός είναι πολύ καλός γι’ αυτό” δηλώνει η Λέιλα Φλάχερτι, εκπρόσωπος του γραφείου τετράποδων ταλέντων Urban Paws UK. “Αν τον προωθήσουμε σωστά, μπορεί να είναι τέλειος για τα παιδικά τηλεοπτικά κανάλια, γιατί πολλά από τα κόλπα που κάνει είναι εκπαιδευτικά” καταλήγει.

[via]

Αφήστε το σχόλιο σας: