Κρήτη: Φοβερή διάσωση κουταβιού από την Πυροσβεστική που είχε πέσει σε αποχέτευση - Fanpage

Κρήτη: Φοβερή διάσωση κουταβιού από την Πυροσβεστική που είχε πέσει σε αποχέτευση

Σε μία διαφορετική διάσωση από τις άλλες προχώρησαν οι άνδρες του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού, στη Βόνη Ηρακλείου.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν από τη Ζωόφιλη Δράση ότι ένα κουτάβι είχε πέσει σε βόθρο κάτω από ένα παλιό σπίτι και έκλαιγε απελπισμένα επί δύο ημέρες.

Το γλυκό κουτάβι κατάφερε να απεγκλωβιστεί μετά από αρκετή προσπάθεια, με τους άνδρες του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου αλλά και όσους βρέθηκαν εκεί, οι οποίοι συγκινήθηκαν από αυτή τη θετική εξέλιξη.

Το θηλυκό κουτάβι θα ονομαστεί- όχι τυχαία-Νίκη, από το όνομα του πυροσβέστη που με πείσμα το έσωσε. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές, με τον κ. Νίκο Τριανταφυλλάκη να κρατάει για αρκετή ώρα στην αγκαλιά του, το διασωθέν κουτάβι.

Χαρακτηριστικά, η κ. Καλλιόπη Μαραβελάκη αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΟΝΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΙΧΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΒΑΘΥ ΒΟΘΡΟ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ Α΄ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΡΘΑΝ ΓΡΗΡΟΡΑ ΣΤΗ ΒΟΝΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ, ΕΣΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΩΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΘΗΛΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ.

ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΠΝΙΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΛΙΑ. ΟΛΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΧΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΒΓΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ.
Η ΤΡΥΠΑ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΔΙΑΣΩΘΕΝ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΗΠΙΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΩΣΕΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΝΙΚΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΟ. ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ Α΄ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΑΣΩΣΗ.

Αφήστε το σχόλιο σας: