Λέει στο Μικρό Μπουλντόγκ να Κατέβει αμέσως από την Κούνια του Μωρού της. Η αντίδραση του Σκύλου; Θα σας λιώσει την Καρδιά! - Fanpage

Λέει στο Μικρό Μπουλντόγκ να Κατέβει αμέσως από την Κούνια του Μωρού της. Η αντίδραση του Σκύλου; Θα σας λιώσει την Καρδιά!

Τα οικογενειακά σκυλιά είναι συχνά πολύ ευγενικά, γλυκούλια, και αξιολάτρευτα όταν είναι γύρω από μικρά παιδιά, ειδικά με τα μωρά. Πολλά σκυλάκια παρατηρούν την συμπεριφορά των μωρών και ενεργούν με παρόμοιο τρόπο, ενώ άλλα παίρνουν τον ρόλο του γονέα και έχουν τα μωράκια υπό την προστασία τους.

Ένα ζευγάρια από τη Βοστόνη, έχει ένα μικρό τεριέ, που ονομάζεται Humphrey. Ο Humphrey είναι ο καλύτερος φίλος για την κόρη τους, Κίρα. Ο ξεκαρδιστικός σκύλος πηδάει σε όλο το υπνοδωμάτιο, από το κρεβάτι στην κούνια και στη συνέχεια στο πάτωμα και ξανά από την αρχή. Ο Humphrey είναι σίγουρα ένα τρελό πλάσμα γεμάτο ενέργεια και πραγματικά δεν ακούει τη μαμά. Κάθε φορά που του λέει να βγει από την κούνια, αυτός την κοιτάζει παράξενα και συνεχίζει τα τρελά του!

Εν τω μεταξύ, η Κίρα μοιάζει σαν να ζει την καλύτερη στιγμή της ζωής της! Γελάει πάρα πολύ με τον παιχνιδιάρη σκύλο της. Σύμφωνα με τη μητέρα τους, το αξιολάτρευτο ζευγάρι έχει μεγαλώσει μαζί και είναι αχώριστοι!

Δείτε το βίντεο για να παρακολουθήσετε τον Humphrey στο αξιολάτρευτο ξέσπασμα του. Είναι τόσο ενθουσιασμένοι και οι δύο!

Credit: Sun-gazing

Αφήστε το σχόλιο σας: