Μετά από 9 χρόνια Βασανισμών, βλέπει για Πρώτη φορά στη Ζωή της Νερό. Η αντίδρασή της, θα σας Σοκάρει! - Fanpage

Μετά από 9 χρόνια Βασανισμών, βλέπει για Πρώτη φορά στη Ζωή της Νερό. Η αντίδρασή της, θα σας Σοκάρει!

Η οργάνωση που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων Animals Asia έχει βάλει στόχο να τερματίσει τη βαρβαρότητα εναντίον των αρκούδων που ζουν όλη τους τη ζωή κλεισμένες σε μικρά κλουβιά, με σκοπό να τους συλλέγουν τη χολή. 

Η χολή της αρκούδας χρησιμοποιείται στη παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική. Για να συλλεχθεί η χολή από τη χοληδόχο κύστη, οι αρκούδες κρατούνται σε μικρά κλουβιά, φορώντας ένα σιδερένιο γιλέκο, που διαθέτει μια συσκευή αποστράγγισης, μονίμως συνδεδεμένη σε μια ανοιχτή πληγή στη κοιλιά των ζώων.

Οι ακτιβιστές στη φιλοζωική οργάνωση Animals Asia έχουν στόχο να σταματήσουν για πάντα αυτή τη βαναυσότητα, απαλλάσσοντας τις άτυχες αρκούδες από αυτό το επώδυνο βασανιστήριο. Ο Caesar και ο Tuffy είναι δύο τέτοιες αρκούδες. Διασώθηκαν και επανεντάχθηκαν στο καταφύγιο της οργάνωσης, μετά από χρόνια ζωής σε κλουβί. Πλέον οι αρκούδες δεν έχουν την ικανότητα να επιβιώσουν μόνες τους στη φύση. Χάρη όμως στο καταφύγιο, μπορούν να ζήσουν μια άνετη και ασφαλή ζωή, όσα χρόνια τους απομένουν.

Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε την υπέροχη αρκούδα Tuffy να παίζει για πρώτη φορά στη ζωή της στο νερό. Μετά από 9 χρόνια βασανιστικής ζωής μέσα σε κλουβί και φορώντας ένα ασφυκτικό μεταλλικό γιλέκο να της απομυζεί τη χολή της, είναι επιτέλους ελεύθερη. Μοιραστείτε αυτό το συγκλονιστικό άρθρο με τους φίλους σας!

Credit: stunningthings.com

Αφήστε το σχόλιο σας: