Μωράκι Ιπποπόταμος που γεννήθηκε πρόωρα σε Ζωολογικό Κήπο κάνει τα Πρώτα του Βήματα. Δείτε το Αξιολάτρευτο Βίντεο! - Fanpage

Μωράκι Ιπποπόταμος που γεννήθηκε πρόωρα σε Ζωολογικό Κήπο κάνει τα Πρώτα του Βήματα. Δείτε το Αξιολάτρευτο Βίντεο!

Ένα πρόωρο μωρό είναι τρομακτικό και αγχωτικό για τους ανθρώπους, ακόμη και για τα πιο σύγχρονα νοσοκομεία, αλλά τι γίνεται αν αυτό είναι ένας ιπποπόταμος; Ευτυχώς, οι σύγχρονοι ζωολογικοί κήποι είναι γεμάτοι με εμπειρογνώμονες ζώων που είναι πρόθυμοι να βάλουν τα δυνατά του για να σώσουν κάθε μωρό και να του δώσουν την ευκαιρία να ευδοκιμήσει.

Η Fiona, το μωρό ιπποπόταμος, γεννήθηκε έξι εβδομάδες νωρίτερα στο ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι. Ευτυχώς, οι εργαζόμενοι της δίνουν την προσοχή που χρειάζεται.

Η μαμά της, Bibi, δεν ήταν έτοιμη να περιποιηθεί το μωρό της αφού γέννησε πρόωρα. Επίσης, το μωρό δεν ήταν αρκετά δυνατό, έτσι το προσωπικό την ταΐζε με μπιμπερό, με το γάλα της μαμάς της βέβαια.

1

Η Fiona κάθε μέρα γίνεται και πιο δυνατή! Δείτε το χαμόγελό της!

2

Για να βοηθήσουν την Fiona να μάθει να ρυθμίζει την αναπνοή της, οι φροντιστές της την έβαζαν στο στήθος τους, αφήνοντας την να νιώσει τον ρυθμό της αναπνοής τους και να ταιριάξει με αυτόν.

3

Τα πηγαίνει περίφημα και σύντομα θα συναντήσει την οικογένειά της!

Credit: Diply

Αφήστε το σχόλιο σας: