Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν να σώσουν αυτό το κακοποιημένο σκυλί από ένα τέρας, οπότε ο μπαμπάς πήδηξε το φράκτη - Fanpage

Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν να σώσουν αυτό το κακοποιημένο σκυλί από ένα τέρας, οπότε ο μπαμπάς πήδηξε το φράκτη

Οι γείτονες τον φωνάζουν «τέρας» επειδή κακοποιεί τον γέρικο σκύλο του, όταν οι αστυνομικοί μένουν με σταυρωμένα χέρι ένας πατέρας πηδάει το φράχτη και παίρνει τον έλεγχο της κατάστασης

Όλοι εξοργιζόμαστε όταν ακούμε ιστορίες για κακοποίηση ζώων, γιατί τα ζώα είναι αθώα πλάσματα που όχι μόνο δεν μας κάνουν κακό, αλλά μας αγαπάνε άνευ όρων. Ευτυχώς για κάθε άνθρωπο που κακοποιεί ένα ζώο, υπάρχουν άλλοι τόσοι που υιοθετούν και φροντίζουν ένα. Έτσι, όταν ένας μπαμπάς άκουσε τον σκύλο του γείτονα να κλαίει, ήξερε ότι έπρεπε να καλέσει την αστυνομία. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή ένα σκύλο που κάνε το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας βρήκε έναν κακοποιημένο σκύλο στην πόρτα του.

Το δύστυχο σκυλάκι ήταν έξω αλυσοδεμένο. Του είχαν κλείσει το στόμα με κολλητική ταινία και κοιμόταν στο τσιμεντένιο πάτωμα της αυλής. Σίγουρα, ο ιδιοκτήτης του δεν το αγαπούσε καθόλου.

Η αστυνομία το μόνο που μπορούσε να προσφέρει ήταν να κάνει κάποιες συστάσεις στον ιδιοκτήτη να φέρεται καλύτερα στο σκυλί του, αλλά τίποτα δεν επρόκειτο να αλλάξει κι εκείνος ο μπαμπάς ήξερε ότι έπρεπε να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια του για να σώσει τον όμορφο σκύλο. Κάθε μέρα το σκυλάκι καθόταν έξω στο κρύο. Οι γείτονες το έβλεπαν από τα παράθυρά τους, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παραπάνω.

Η ζωή του ήταν μίζερη. Ούτε παιχνίδια, ούτε συντροφιά, ελάχιστο φαγητό και νερό. Το σκυλάκι έπρεπε να περνάει τις μέρες του μόνο πάνω στο κρύο τσιμέντο με το στόμα του κλεισμένο πολλές φορές με κολλητική ταινία. Δεν υπήρχαν σημάδια κακοποίησης και η αστυνομία δεν μπορούσε να τα θεωρήσει όλα αυτά επαρκή στοιχεία για να αποδώσει δικαιοσύνη. Έτσι, ένας γενναίος μπαμπάς αποφάσισε να λάβει δράση.

Και τι έκανε; Πήδηξε τον φράχτη και μπήκε στην αυλή του γείτονα για να κλέψει το σκυλάκι, που ονομάζεται Άλφι. Δεν θα σας συμβουλεύαμε, βέβαια, να δράσετε παρόμοια σε ανάλογη περίσταση, αλλά αυτού του μπαμπά φαίνεται πως το έλεγε η καρδιά του και δεν υπολόγισε κανένα κίνδυνο. Μάλιστα, φαίνεται ότι από την πράξη του δεν ενοχλήθηκε κανείς και δεν υπήρξε εις βάρος του καμία καταγγελία!

Η νέα του οικογένεια ξεκίνησε δίνοντάς του επιτέλους ένα όνομα – Alfie – και κάνουν ότι μπορούν για να του δώσουν πίσω τη λαχτάρα του για ζωή. Δεν θα υπάρχουν άλλες αλυσίδες, δεν θα υπάρχει πλέον κολλημένο ρύγχος, και τέλος κάποια προσοχή και στοργή!

Τα ακόμη καλύτερα νέα είναι ότι ο Alfie έχει τώρα έναν “αδερφό” σκύλο! Το ζευγάρι ξεκινάει υπέροχα και περνά τις μέρες του χαλαρώνοντας έξω.

Η Alfie συμμετέχει σε κάθε είδους οικογενειακές δραστηριότητες – πικνίκ, περίπατοι, παιχνίδια, χωρίς να ξεχνάμε το μπάνιο…

Και για πρώτη φορά σε όλη του τη ζωή, χαλαρώνει εντελώς!

Ο Άλφι παίρνει επιτέλους την αγάπη, την ελευθερία και την ευτυχία που πάντα ήθελε στο νέο του σπίτι και θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του στο καλύτερο μέρος για αυτόν. Και όλα αυτά χάρη σε αυτούς!

Κι έτσι επιτέλους, ο Άλφι θα έχει την όμορφη ζωή που του αξίζει!

Αφήστε το σχόλιο σας: