Ο ηλικιωμένος άνθρωπος πηγαίνει το ανάπηρο σκυλί του για μια βόλτα πολλές φορές την ημέρα - Fanpage

Ο ηλικιωμένος άνθρωπος πηγαίνει το ανάπηρο σκυλί του για μια βόλτα πολλές φορές την ημέρα

Οι πραγματικοί λάτρεις των ζώων γνωρίζουν ότι ένα σκυλί σημαίνει μια δια βίου σύνδεση. Δεν είναι παιχνίδια και δεν μπορούν να πεταχτούν όταν μας έχουν ανάγκη.

Δυστυχώς, δεν το συνειδητοποιούν όλοι, αλλά ένας Ιταλός στέλνει ένα ειδικό μήνυμα σε όλους μας και δείχνει τη δέσμευση του με το χαριτωμένο σκυλί του.Ο Tonino Vitale φωτογραφήθηκε πηγαίνοντας το ηλικιωμένο, άρρωστο σκυλί του για μια βόλτα. Τίποτα πραγματικά ιδιαίτερο για έναν ιδιοκτήτη σκύλου.

Αλλά η Dylan είναι ένα Labrador 13 ετών που έχει σοβαρή αρθρίτιδα. Αλλά ο αγαπητός του ιδιοκτήτης τον παίρνει κάθε μέρα σε ένα καλάθι αγορών και μπορεί να του προσφέρει φρέσκο ​​αέρα και λίγη διασκέδαση.

Η Dylan δεν μπορεί να κινήσει τα πίσω πόδια της και τα μπροστινά της πόδια είναι επίσης δύσκολο να τα κινήσει. Έχει επίσης μια αδύναμη καρδιά, και δυσκολία στην αναπνοή. Ακόμη και το γάβγισμα, εκφράζοντας τα συναισθήματά της, είναι τόσο εξαντλητικό γι ‘αυτόν. Όμως ο Τόνινο φροντίζει για αυτό.

Έτσι ο ιδιοκτήτης του προσπαθεί να το κάνει όσο το δυνατόν να νιώθει πιο άνετα και τον βάζει σε ένα καλάθι αγορών.

«Για μένα και τη γυναίκα μου, η οποία είναι μια θαυμάσια γυναίκα και ενδιαφέρεται περισσότερο γι ‘αυτόν από μένα, η Dylan είναι σαν το παιδί μας».

«Με τη Dylan ήταν αγάπη εκ πρώτης όψεως, από τότε που γεννήθηκε» . «Για εμάς, είναι μια φυσιολογική χειρονομία να αγαπάμε την Dylan, αλλά είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την ιστορία της. Είναι ένας τρόπος να ευαισθητοποιήσετε τους ανθρώπους για τη σημασία του σεβασμού των ζώων».
Η Dylan ζει με τον Tonino και την οικογένεια του ζούνε μαζί 13 χρόνια. Στην αρχή, τα παιδιά φροντίζανε το σκυλί, αλλά όταν έφυγαν, οι γονείς το φροντίζουν μόνοι τους. Η Dylan τον βοήθησε πολύ στο παρελθόν όταν πέθανε ο πατέρας του.

Μια γυναίκα έγραψε: «Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που αγαπά το σκυλί του σαν να ήταν το παιδί του. Κάνει τόσο πολύ κόπο για να βοηθήσει το σκυλί του να έχει το καλύτερο της ζωής του. Άνθρωποι όπως αυτόν αξίζουν τον θαυμασμό και τον έπαινο. »

Αυτές οι εικόνες μας επέτρεψαν να γνωρίσουμε αυτή την όμορφη ιστορία αγάπης μεταξύ ενός άρρωστου σκύλου και ενός ανθρώπου, μιας ιστορίας σε έναν κόσμο όπου η κακοποίηση των ζώων και η παραμέληση είναι πιο συχνές.

«Αυτό που κάνω γι ‘αυτήν είναι φυσιολογικό, δεν είναι εξαιρετικό, είναι απλά αγάπη».

Τι θαυμάσιο παράδειγμα για το πόσο βαθιά μπορεί να είναι η σύνδεση μεταξύ ανθρώπων και σκύλων.

«Αυτό το βίντεο περιέχει μια λέξη» ανθρωπιά».»

Αφήστε το σχόλιο σας: