Ο φίλος της, την κόλλησε στον τοίχο και άρχισε την χτυπάει. Δείτε όμως τι τον έκανε το pitbull της... - Fanpage

Ο φίλος της, την κόλλησε στον τοίχο και άρχισε την χτυπάει. Δείτε όμως τι τον έκανε το pitbull της…

Πριν λίγους μήνες, το Μάρτιο συγκεκριμένα, μια νεαρή γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τον -πλέον πρώην- σύντροφό της, μέχρις ότου ο Ice, το δίχρονο pitbull της Jamie έτρεξε για να τη σώσει!

Ο Ice επιτέθηκε στον ψυχοπαθή αρπάζοντάς τον από το παντελόνι και δεν τον άφηνε με τίποτα μέχρι που εκείνος απελευθερώθηκε και έφυγε τρέχοντας!

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως αντί η Jamie να βρει το δίκιο της, εφόσον ο ίδιος ομολόγησε την ενοχή τους στις κατηγορίες για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας, αυτός είπε στις αρχές ότι ο Ice του επιτέθηκε. Εκείνη την εποχή το Hazel Park δεν επέτρεπε pitbull στην πόλη και έτσι έμαθαν για την ύπαρξη του σκύλου που η Jamie κρατούσε κρυφό. Την ανάγκασαν είτε να τον δώσει για υιοθεσία ή η ίδια έπρεπε να μετακομίσει εκτός πόλης!

Μελανιασμένη, κακοποιημένη και ψυχολογικά ράκος, έπρεπε να σκεφτεί το ενδεχόμενο να χάσει το ζώο που της είχε σώσει τη ζωή…

Αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το άδικο δίλημμα που της επέβαλαν και πέτυχε το αδιανόητο! Ολόκληρη η κοινότητα συγκεντρώθηκε και απαίτησε να αλλάξουν τον κανονισμό για τα pitbull! Δε θα σταματούσαν τις διαδηλώσεις μέχρι να πετύχουν το σκοπό τους.

Πριν λίγες μέρες, η Jamie και ο Ice, με τη στήριξη των συμπολιτών τους, έπεισαν τις αρχές στο Hazel Park να αλλάξουν το νόμο και παρόλο που σε κάποιους ίσως φαίνεται ασήμαντο, είναι ένα μεγάλο βήμα προς την αποδαιμονοποίηση αυτών των αξιολάτρευτων πλασμάτων.

Ας μην ξεχνάμε, πως κανένα σκυλί δεν είναι κακό ή επιθετικό από τη φύση του. Οι ιδιοκτήτες είναι αυτοί που τα ανατρέφουν και οι μοναδικοί που έχουν την ευθύνη!

https://www.youtube.com/watch?v=5j_QxLXVMPM

Αφήστε το σχόλιο σας: